Ucraina: Ambasada SUA la Kiev, vizată de o explozie care nu a făcut victime

Ucraina: Ambasada SUA la Kiev, vizată de o explozie care nu a făcut victime

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Kiev a fost vizată de o explozie în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat poliția din capitala ucraineană, care a menționat că nu s-au înregistrat victime, transmite AFP.

''La ora locală 00:05 (miercuri, 21:05 GMT), forțele de ordine au fost informate despre o explozie survenită pe teritoriul ambasadei SUA la Kiev. Un necunoscut a aruncat un dispozitiv exploziv pe teritoriul ambasadei. Nicio persoană nu a fost rănită în explozie'', a precizat poliția ucraineană într-un comunicat, adăugând că a fost deschisă o anchetă privind 'un act terorist'.

Un reprezentant al misiunii diplomatice americane a declarat pentru AFP sub rezerva anonimatului că ''ambasada continuă să funcționeze normal''.

În Ucraina are loc din 2014 un conflict armat între separatiștii proruși din estul țării și autoritățile de la Kiev, soldat cu peste 10.000 de morți.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”