Ucraina reacţionează dur după mesajul Ambasadei Rusiei la Londra: „Doar sălbaticii pot spune că oamenii merită să fie executaţi prin spânzurare”

Ucraina reacţionează dur după mesajul Ambasadei Rusiei la Londra: „Doar sălbaticii pot spune că oamenii merită să fie executaţi prin spânzurare”

Un mesaj de o duritate extremă a fost publicat pe contul de Twitter al Ambasadei Rusiei în Marea Britanie, care susţine că „membrii batalionului Azov al Ucrainei merită moartea prin spânzurare”.

Ce a scris Ambasada rusă în mesaj:

„Militanţii de la Azov merită executaţi, dar nu prin pluton, ci prin spânzurare, pentru că nu sunt soldaţi adevăraţi. Ei merită o moarte umilitoare”.

Twitter spune că mesajul încalcă regulile sale privind „comportamentul care instigă la ură”, dar a decis să pună un avertisment asupra tweet-ului, mai degrabă decât să steargă complet postarea despre Azov, batalionul ucrainean acuzat că a menţinut afilieri de extremă dreapta.

Andrii Iermak, şeful administraţiei prezidenţiale ucrainene, a răspuns pe Telegram:

„Rusia este un stat terorist. În secolul 21, doar sălbaticii şi teroriştii pot vorbi la nivel diplomatic despre faptul că oamenii merită să fie executaţi prin spânzurare. Rusia este un stat ce sponsorizează terorismul. De ce alte dovezi mai e nevoie?” - a scris el.

Ambasada Rusiei în Regatul Unit a publicat pe contul său oficial de Twitter un mesaj în care afirmă că membrii Regimentului Azov trebuie spânzuraţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale