Ucraineanca Marta Kostyuk, făcută praf: Se cere amendarea ei pentru gestul de la Paris VIDEO

Ucraineanca Marta Kostyuk, făcută praf: Se cere amendarea ei pentru gestul de la Paris VIDEO

Marta Kostyuk (Ucraina, 20 de ani, 39 WTA) a sperat, probabil, să atragă atenția asupra războiului devastator care i-a lovit țara de 15 luni, însă a ajuns să iasă de pe teren, la French Open, în huiduielile publicului. Adevărul a scris, pe larg, despre gestul jucătoarei din Ucraina, la finalul meciului cu Aryna Sabalenka (Belarus, 2 WTA), taxat de spectatorii aflați în tribune.

Marta Kostyuk, inamicul publicului la French Open

Văzând această situație, care i-a adus o doză mare de antipatie, Kostyuk și-a stricat și mai mult relația cu publicul francez, făcând o declarație tăioasă, la conferința de după meci. Așadar, rămâne de văzut cum va fi primită ucraineanca, la Paris, în viitoarele ediții ale turneului de la Roland Garros. Până atunci, potrivit Eurosport , se cere amendarea lui Kostyuk pentru un gest considerat lipsit de fair-play.

Concret, fostul jucător rus de tenis, Andrei Chesnokov (57 de ani), a spus că huiduielile francezilor la adresa lui Kostyuk au fost justificate și că WTA ar trebui să se autosesizeze, în acest caz.

Cred că publicul a huiduit-o pe merit pe Kostyuk, fanii sunt grozavi pentru asta! În opinia mea, WTA ar trebui să o amendeze pe Kostyuk pentru comportament nesportiv, acest lucru e inacceptabil. Sabalenka nu i-a făcut nimic rău, e doar o sportivă, aceeași participantă la turneu, ca toți ceilalți. Sportul ar trebui să fie în afara politicii“, a spus Chesnokov, semifinalist la French Open, în 1989.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”