Uite ce-a povestit Țărănoiul Penal la Antena 3! Frate, ăștia au dat cep la secretele jegoase!

Uite ce-a povestit Țărănoiul Penal la Antena 3! Frate, ăștia au dat cep la secretele jegoase!

Circul din PSD e în toi! Frate, ăștia au dat cep la secretele jegoase! Marți, prin declarațiile pe care le-au făcut Ponta, Băsescu și Ponta, am văzut toți că ei se înjură de 7 ani la televizor doar ca să-i prostească pe români! Țărănoiul Penal a spus, într-o intervenție telefonică la Sinteza zilei, că nu a participat la negocierea prin care Laura Codruța Kovesi a ajuns la șefia DNA.

Dragnea a povestit, la Antena 3, că „undeva, în primăvara anului 2013”, în birou la Crin Antonescu, Victor Ponta, premier la acea vreme, a venit cu o hârtie în buzunar pe care erau trei nume: Tiberiu Nițu, Alina Bica și Codruța Kovesi.

Nici el și nici Crin Antonescu nu au fost de acord cu numirea lui Kovesi la DNA, de asemenea, nici ministrul Justiției de la acea vreme, Mona Pivniceru, care deja avusese discuții la nivelul parchetelor.

”Mona Pivniceru a spus că nu va semna așa ceva și că preferă să își dea demisia. Ulterior, așa s-a și întâmplat și a fost propusă la Curtea Constituțională”, a spus Liviu Dragnea.

”Eu nu am participat la nicio negociere care a generat acele nume”, a mai spus Liviu Dragnea.

„Am vorbit cu Crin Antonescu. Eu nu am fost la nicio întâlnire în vie cu doamna Kovesi sau alți cetățeni. Vreau să fac o serie de lămuriri. Traian Băsescu a întrebat dacă vrem să discutăm despre procurori, dar și eu și Crin am zis că nu vrem să discutăm. Ponta a venit cu niște nume de procurori, Kovesi și Bica. M-a rugat să o sun pe Mona Pivniceru, eu am zis că nu sunt de acord cu acele nume. Am vorbit și cu Crin și a zis că nu e de acord. Am vorbit și cu doamna Pivniceru și a zis că nu e de acord. A spus că nu va semna așa ceva și că își va da demisia. Nu am participat la niciun fel de negociere de dinaintea acelei notițe.”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Anterior, într-o altă convorbire telefonică la Sinteza zilei, Victor Ponta a reiterat că a luat toate deciziile împreună cu Liviu Dragnea, până în 2015. De asemenea, Ponta a afirmat, cu altă ocazie, că ”numirea din 2013 a doamnei Kovesi, am discutat-o amândoi, eu și Liviu, acum am rămas eu omul rău. Nu am fost doar eu, am fost doi”.

Hop și Băsescu

”Dragnea a avut un rol minor, fără să vreau să îl minimalizez pe Dragnea. Problema mea era premierul, nu Victor Ponta sau Dragnea. Eu am transmis un mesaj, nu mai știu cum l-am transmis. Mesajul a fost acesta: voi recunoaște rezultatul alegerilor, va fi premier de la USL, dar nu în orice condiții. În condițiile în care voi avea un protocl, atunci puteți nominaliza pe oricine. Voi desemna un premier de la USL, dar nu pe cel pe care îl propuneți dacă nu semnați un protocol.

E ziua spovedaniilor în politică. Pe acel protocol a făcut adnotări Victor Ponta, nu Liviu Dragnea. Dragnea a fost foarte prudent și a cerut ca formatul cu adnotări să fie distrus. Dragnea nu a avut niciun rol în numirea lui Kovesi. Intrăm în niște intimități ce se petrec în toate țările.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.


 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA