ULTIMA ORĂ/Tăriceanu, postare prin care dă de gol planul în care au jucat CCR, Avocatul Poporului și tripleta răului: PSD, ALDE și Pro România

ULTIMA ORĂ/Tăriceanu, postare prin care dă de gol planul în care au jucat CCR, Avocatul Poporului și tripleta răului: PSD, ALDE și Pro România

ULTIMA ORĂ/Tăriceanu, postare prin care dă de gol planul în care au jucat CCR, Avocatul Poporului și tripleta răului: PSD, ALDE și Pro România.

Tăriceanu tocmai a scris pe Facebook că PSD, ALDE şi Pro România au făcut un proiect pentru anularea majorităţii amenzilor aplicate în starea de urgenţă! Deci ăsta a fost planul: Avocatul Poporului, adică Renate Weber, propusă de Tăriceanu, să conteste amenzile la CCR, slugile lor de acolo să le declare neconstituționale, iar acum, tripleta răului, PSD, ALDE și Pro România, să dea o lege prin care să oblige Guvernul Orban să anuleze amenzile.

„Am luat act de decizia CCR de a declara neconstituţionale amenzile aplicate cetăţenilor pe timpul stării de urgenţă. Constatând că sunt peste 300.000 de amenzi şi anularea lor depinde de o decizie a instanţei, ALDE, PSD şi Pro România au elaborat un proiect de lege care să anuleze în mod automat aceste amenzi, fără a mai fi nevoie de a merge în instanţă. Asta îi va scuti pe cei 300.000 de români să aglomereze instanţele, să piardă timp şi bani, să blocheze activitatea instanţelor şi să crească riscul de infectare cu coronavirus. Vom excepta contravenţiile primite pentru încălcarea măsurii de carantină, tulburarea ordinii publice şi alte fapte în care viaţa persoanei a fost tulburată”, a scris miercuri Tăriceanu pe Facebook, conform Agerpres.

Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, miercuri, sesizarea Avocatului Poporului asupra Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului prin care se reglementează cuantumul amenzilor pe perioada stării de urgenţă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…

4 „În China sau în Singapore ar fi fost executat pe loc” / Romeo Dunca despre „moștenirea” lăsată de omul PSD

5 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…