Ultimele știri din PSD. ALDE va fi SCOS miercuri din Guvern și Grindeanu, cu întreaga echipă ministerială, SCHIMBAȚI! Miza: schimbarea ministrului Justiției! Dragnea SACRIFICĂ TOT!

Ultimele știri din PSD. ALDE va fi SCOS miercuri din Guvern și Grindeanu, cu întreaga echipă ministerială, SCHIMBAȚI! Miza: schimbarea ministrului Justiției! Dragnea SACRIFICĂ TOT!

Dragnea sacrifică tot și joacă ultima carte! Ultimele știri din PSD confirmă că ALDE va fi scos miercuri din Guvern și Grindeanu, cu întreaga echipă ministerială, schimbați! Miza: schimbarea ministrului Justiției! Și o ordonanță de guvern pentru stabilirea pragului la abuzul în serviciu. Acesta este planul de ultimă oră. Discutat și aprobat de gașca împreună cu care Dragnea a transformat Parlamentul României într-un grup infracțional organizat. Acest plan a căpătat contur după ce Tudorel Toader a refuzat categoric să introducă o ordonanță de urgență pentru stabilirea unui prag „rezonabil” la abuzul în serviciu. Chiar dacă Dragnea s-a umilit pur și simplu în fața lui spunându-i că este în joc libertatea sa.

UPDATE/Dragnea a cedat UDMR două ministere și aproape 20 de posturi de secretar de stat.

Însă nimeni nu știe încă în ce mod se va pune în practică înlocuirea lui Grindeanu. Care nu vrea să demisioneze. 

În privința numărului de voturi pentru trecerea noului guvern nu sunt probleme, cei mai mulți dintre parlamentarii ALDE sunt trecuți deja la PSD!

Încercările disperate ale lui Dragnea de a ajunge la o discuție cu Iohannis au eșuat. Este foarte importantă poziția președintelui. Căruia nu-i prea convine acest scandal produs atât de devreme în PSD...

Dragnea a convocat acum o jumătate de oră o sedință de urgență cu miniștrii cabinetului Grindeanu.

Până la această oră nu se cunoaște cu exactitate locația în care se va ține ședința.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…