Un candidat surpriză s-a înscris în PNL. Acesta va intra în cursa pentru Primăria Constanța

Un candidat surpriză s-a înscris în PNL. Acesta va intra în cursa pentru Primăria Constanța

Miercuri, în Constanța a avut loc ședința Birourilor municipale reunite, în prezența secretarului general al PNL, Ilie Bolojan. Vergil Chițac, fost rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân, s-a înscris în PNL Constanța.

„Am emoții puțin, dar nebunii n-au emoții”, a declarat Vergil Chițac.

Vergil Chițac le-a mulțumit liberalilor pentru faptul că l-au primit în rândul lor.
Propunerea candidaturii lui Vergil Chițac la Primăria Constanța a fost votată favorabil de cei prezenți în unanimitate, iar după acest moment s-au auzit ropote de aplauze.

Pe ordinea de zi a ședinței Birourilor municipale reunite au fost trecute două puncte. Astfel primul a fost cel referitor la prezentarea adeziunii lui Chițac, iar cel de-al doilea a facut referire la validarea de Biroul Municipal al propunerii de candidatură la Primăria Municipiului Constanța a acestuia.

Decizia va fi înaintată Biroului Județean, iar mai apoi va ajunge în Biroul politic național al PNL pentru validare, singurul abilitat să aprobe candidații pentru municipilpe reședință de județ, informează ziuaconstanta.ro.

În cadrul ședinței s-a luat act de  înscrierea lui Chițac și s-a făcut și propunerea de desemnare a candidatului Vergil Chițac la funcția de primar al municipiului Constanța.

La ședință nu au fost invitați să participe decât membrii birourilor municipale și co-președintele organizației județene, Gheorghe Dragomir. În prezent în sală au fost prezenți toți parlamentarii mai puțin Mihai Lupu. Astfel în sală s-au aflat Mihai Tararache, Christian Gigi Chiru, Puiu Hasotti și copreședinții Sorina Tușa și Gheorghe Dragomir, dar și Ilie Bolojan secretar general al PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...