Un locuitor din Crimeea, nevoit să-şi demoleze service-ul auto, după ce n-a vrut să repare un camion militar rusesc

Un locuitor din Crimeea, nevoit să-şi demoleze service-ul auto, după ce n-a vrut să repare un camion militar rusesc

Mai mulţi soldaţi ruşi au publicat pe reţelele sociale o înregistrare în care îl acuză pe proprietarul unui service auto că a refuzat să-i ajute. „Am venit la acest service auto ca să schimbăm o roată la un camion, dar ni s-a spus că «nu ajutăm militari»”, afirmă ei în înregistrare.

Cazul a ajuns în instanţă, unde proprietarul atelierului auto a afirmat că a refuzat să repare camionul fiindcă „nu era pregătit din punct de vedere tehnic”. De asemenea, în urma unui control efectuat de autorităţile locale s-a constatat că atelierul auto funcţiona „ilegal”, conform publicaţiei ruse independente Novaya Gazeta .

Astfel, proprietarul a fost nevoit să demoleze service-ul în termen de 14 zile.

„Nu vei fi obligat să fii amabil cu militarii, dar trebuie să respecţi legea. Eşti cetăţeanul unei mari puteri şi te bucuri de beneficiile acesteia. Nu-i sfătuiesc pe alţii să procedeze la fel”, a comunicat liderul prorus al Parlamentului din Crimeea.

Bloggerul ucrainean Denis Kazansky a comentat această întâmplare pe canalul său de Telegram.

„În Crimeea (satul Vidnoye), service-ul local a refuzat să deservească criminalii de război ruşi. Un motiv bun să ne amintim că peninsula Crimeea este un teritoriu ocupat al Ucrainei, unde un număr destul de mare de rezidenţi dispreţuiesc în mod deschis ocupanţii”, a scris Kazansky.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...