Un model al unei platforme pentru adulți a ajuns în scaun cu rotile din cauza meseriei. Ce a pățit

Un model al unei platforme pentru adulți a ajuns în scaun cu rotile din cauza meseriei. Ce a pățit

Fenella Fox din Worcester, Marea Britanie, a ajuns imobilizată la pat din cauza amețelilor severe care, spune ea, ar fi fost cauzate de utilizarea excesivă a telefonului mobil, notează Mirror .

FOTO Shutterstock

Femeia în vârstă de 29 de ani crede că a dezvoltat amețeli severe după ce și-a folosit prea mult telefonul , lăsând-o imobilizată la pat și având nevoie de un scaun cu rotile.

Fenella Fox folosea tableta sau telefonul până la 14 ore pe zi, pentru a-și administra contul de OnlyFans, și susține că, în cele din urmă, a ajuns să nu mai poată merge.

Aceasta a început inițial să aibă dureri de cap și de gât și a ajuns să se culce devreme pentru a face față durerii.

Ea s-a mutat în Portugalia și simptomele ei s-au agravat constant, atingând punctul culminant în noiembrie 2021.

Am început să am amețeli. Îmi amintesc că odată mă întorceam pe jos după ce fusesem la cumpărături și am crezut că e o insolație sau ceva de genul acesta Pur și simplu nu mă simțeam bine”, a declarat ea pentru Mirror .

FOTO: Instagram

FOTO: Instagram

„A trebuit să mă așez pe marginea drumului, unde era puțină umbră, gândindu-mă că trebuie să rezist”.

La o săptămână de la acest incident, simptomele au revenit.

„Simțeam că nu pot să merg cum trebuie, mă simțeam foarte rău. Amețită și totul era cam distorsionat. Îmi este greu să explic”, a spus ea.

Într-o zi, prietena ei a venit în vizită și, dintr-o dată, Fenella a spus că se simte atât de rău încât a simțit nevoia se întindă în pat. Ea și-a luat și telefonul cu ea.

„Stăteam în pat, dădeam scroll pe telefon. Mi-am dat seama că starea mea se înrăutățește. Nu am știut că telefonul meu este cauza, am crezut că am luat un microb sau un virus”, povestește femeia.

Starea ei a devenit atât de gravă încât nu a mai putut să aibă grijă de ea însăși și a trebuit să se mute înapoi în Marea Britanie pentru a locui cu părinții ei.

Ea a povestit că în drum spre casă a fost transportată cu un scaun cu rotile.

„Mi s-a făcut atât de rău încât nu mai puteam să stau în picioare, nu mai puteam să fac duș. Nu puteam să-mi gătesc singură. Am ajuns să am nevoie de un scaun cu rotile pentru a ajunge acasă, iar părinții mei au trebuit să aibă grijă de mine. Am fost imobilizată la pat timp de aproximativ șase luni", a spus aceasta.

Fenella a povestit că a fost la un medic din Portugalia, care i-a făcut teste, inclusiv mersul în linie dreaptă, dar nu a putut face acest lucru.

El a rugat-o să închidă ochii și să ridice genunchii în sus, dar ea a sfârșit prin „a se roti și a privi în altă parte, ceea ce nu era normal”.

„Am avut o problemă serioasă cu echilibrul”.

Răul de mișcare cibernetică

Fenella a mers la mai mulți medici, dar „nimeni nu a știut care este cauza”.

Abia atunci când tatăl ei a citit un articol despre „răul de mișcare cibernetică”, cunoscut ca „vertijul digital” și-a dat seama că are o problemă din cauza utilizării telefonului mobil.

Această afecțiune este din ce în ce mai frecventă. Persoanele care suferă de această problemă se confruntă cu amețeli care sunt de obicei cauzate de o disfuncționalitate a sistemului nervos, responsabil de fluxul de sânge și oxigen din creier și corp.

Tânăra a declarat că, după ce a citit despre această afecțiune, s-a convins că telefonul mobil îi afectează sănătatea.

„Mi-am închis telefonul și l-am aruncat. L-am dat părinților mei și am zis «vă rog, nu mă lăsați să mă mai ocup de asta». Apoi am reușit să merg din nou”, a spus tânăra.

Fenella spune că dacă își folosește telefonul timp de mai multe ore pe zi îi revin simptomele și că acestea au nevoie de trei sau patru zile pentru a dispărea din nou.

„Acum știu că răspunsul este să te ridici și să te plimbi, să închizi telefonul, să îl arunci și să încerci să îți ocupi mintea cu altceva”, a declarat ea.

Cu toate acestea, Fenella se bazează pe contul ei OnlyFans pentru a-și asigura venitul, pe care îl estimează la aproximativ 15.000 de lire sterline pe lună.

Pentru a ține pasul cu concurența, ea trebuie să posteze în mod regulat conținut pe toate canalele de socializare, precum și să creeze legături cu urmăritorii săi prin intermediul unor rețele precum Telegram, ceea ce a devenit acum aproape imposibil.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...