Un preot intervine în scandalul dintre Tzancă Uraganu și „Stăpânul din Lombardia”

Un preot intervine în scandalul dintre Tzancă Uraganu și „Stăpânul din Lombardia”

Scandalul dintre Tzancă Uraganu și „Stăpânul din Lombardia” s-a mutat la biserică. La ordinul interlopului, un preot i-a transmis manelistului mesajul „Să te ierte Dumnezeu!”.

Scandalul dintre Cristian Loriță, zis Birică, unul dintre cei mai temuți interlopi români din Milano, autoproclamat „Stăpânul din Lombardia”, și cântărețul Andrei Velcu, alias Tzancă Uraganu, s-a mutat la biserică.

Pentru a demonstra că îi are de partea lui și pe slujitorii lui Dumnezeu, Birică l-a pus pe un preot să îi transmită lui Tzancă o urare inedită, de sănătate sufletească și trupească, încheiată cu expresia „Să te ierte Dumnezeu!”, folosită mai ales pe la înmormântări, informează spynews.ro.

Nu se știe dacă preotul a vrut să transmită și un alt mesaj, printre rânduri, însă, după cum râdea, probabil a fost o glumă. Cert este că filmulețul a devenit viral pe internet, iar mulți interlopi s-au grăbit să îi ureze lui Tzancă „Dumnezeu să te ierte!”, semn că expresia este foarte folosită în rândul credincioșilor.

​Tzancă Uraganu, „amendat” de Birică cu o sumă uriașă pentru a putea cânta din nou în Italia

Zilele trecute, ​Tzancă Uraganu a fost „amendat” de Birică, membru al clanului Duduianu, cunoscut ca lider al lumii interlope românești din Milano, cu o sumă uriașă. În schimbul banilor, Tzancă ar putea să cânte din nou în Italia, unde primise „interzis” chiar de la rudele sale.

Banii au fost achitați de Estronom Duduianu, care s-a recomandat drept reprezentatul artistului, în cadrul unei adevărate ceremonii, care a fost transmisă live, pe un site de socializare.

Tzancă a anunțat, însă, că el nu a plătit nicio amendă și nici nu are de gând să facă acest lucru.

„Este o glumă. Am râs la ea. Nu s-a născut omul care să-mi impună așa ceva”, a tunat Tzancă, într-o filmare postată pe internet.

Surse din anturajul artistului au afirmat că acesta este convins că amenda este o cacealma pentru a-l determina să-i dea înapoi lui Estronom cei 70.000 de euro, bani care, în realitate, nu s-au achitat niciodată.

În plus, spun sursele citate, Tzancă ar sta liniștit după ce ar fi obținut protecție din partea foștilor locotenenți ai lui Nuțu Cămătaru, Marian Sîrbu, zis Box, și fostul luptător Florin Șpac, relatează spynews.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rusia, o nouă „victorie” / Un MiG-31 echipat cu o rachetă hipersonică Kinzhal s-a prăbușit la decolare în Crimeea

2 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

3 Lui Băsescu i-a fost tăiat microfonul în Parlamentul European după ce a început să enumere premieri din UE care s-au pus în slujba lui Putin

4 Adevărul crud din Rusia, dezvăluit de Nezavisimaya Gazeta: Mobilizarea generală pentru război „zguduie barca stabilității”, „crește anxietatea în soci…

5 ULTIMA ORĂ DNA a reținut un comisar-șef și un avocat renumit, fost șef al Brigăzii Rutiere a Capitalei