Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză din Barcelona

Un român a găsit un cadavru decapitat într-o valiză din Barcelona

Un român care căuta fier vechi într-un cartier din Barcelona a găsit un cadavru mutilat, informează publicația El Pais. Trupul secționat a fost găsit într-o pubelă din cartierul Eixample, ascuns într-o valiză.

Bărbatul român a făcut descoperirea macabră marți dimineață. FOTO: Shutterstock

Bărbatul român a făcut descoperirea macabră marți dimineață, în timp ce se uita prin pubele. El a dat de o valiză grea și când a deschis-o a văzut înăuntru trunchiul unui om.

„Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă”, a declarat un bărbat care s-a întâmplat să fie în zonă când românul a descoperit cadavrul .

„O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza”, a declarat bărbatul pentru El Pais, notează Digi24.

„Pietene, prietene, sună după cineva, este foarte grav, foarte grav”, i-ar fi spus românul.

Vânzătorul de tutun s-a apropiat de pubelă și românul i-a arătat ce era în valiză.

„Am crezut că sunt doar haine, dar apoi am văzut trunchiul unui bărbat alb”, povestește el. Bărbatul nu avea telefonul la el, așa că a fugit la mașina. Până la mașină a văzut o ambulanță pe stradă și a oprit-o, iar echipajul a chemat poliția.

Poliția din Catalonia s-a deplasat la fața locului și a izolat zona, iar după colectarea amprentelor a început interogarea locuitorilor și verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere. Gunoiul fusese colectat în noaptea de dinainte descoperirii, deci persoana sau persoanele care au abandonat valiza au făcut asta cândva între colectarea gunoiului și descoperirea românului, mai scrie sursa citată.

Poliția a verificat și celelalte pubele din zonă, însă nu a găsit alte membre sau părți ale trunchiului descoperit de român.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro