Unii consilieri ai lui Trump au folosit conturi private de e-mail în interes de serviciu (New York Times)

Unii consilieri ai lui Trump au folosit conturi private de e-mail în interes de serviciu (New York Times)

Cel puțin șase consilieri apropiați ai președintelui SUA, Donald Trump, inclusiv fostul șef de cabinet Reince Priebus și fostul strateg-șef Steve Bannon, au folosit ocazional conturi private de e-mail în interes de serviciu, a relatat luni New York Times, citând actuali și foști oficiali americani, transmite Reuters.

În timpul campaniei electorale a lui Trump din 2016, candidatul republicanul a atacat-o pe adversara sa democrată pentru a fi folosit un server de e-mail privat pentru corespondența oficială pe când Hillary Clinton era secretar de stat sub administrația președintelui Barack Obama.

Ginerele lui Trump și consilier apropiat al acestuia, Jared Kushner, a folosit de asemenea un cont privat de e-mail alături de contul oficial al Casei Albe pentru corespondență cu alți oficiali ai administrației, a relatat Politico duminică.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”