UPDATE Mehedinți: Circulație închisă pe DN 6 între Orșova și Băile Herculane din cauza unui accident

UPDATE Mehedinți: Circulație închisă pe DN 6 între Orșova și Băile Herculane din cauza unui accident

Circulația rutieră este închisă, miercuri seara, pe drumul național DN 6, între localitățile Orșova și Băile Herculane, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, o persoană pierzându-și viața și alte două fiind grav rănite.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că echipaje ale poliției rutiere, SMURD și de descarcerare ale ISU Mehedinți se află la fața locului.

"Pentru una dintre persoane nu s-a mai putut face nimic, iar la două persoane se fac manevre de resuscitare, deși sunt semne slabe de a mai fi salvate", a precizat Viziru.

În final, în pofida manevrelor de resuscitare, cele două persoane grav rănite nu au mai putut fi salvate, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Mehedinți.

Potrivit acesteia, traficul rutier va fi deschis în zonă după ridicarea și transportarea victimelor și îndepărtarea de pe carosabil a autoturismelor care au provocat accidentul rutier.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”