UPDATE Perchezițiile DGA la Spitalul 'Marie Curie' s-au încheiat; s-au ridicat documente

UPDATE Perchezițiile DGA la Spitalul 'Marie Curie' s-au încheiat; s-au ridicat documente

UPDATE ORA 18.16 Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au finalizat miercuri seară perchezițiile la Spitalul "Marie Curie", de unde au ridicat o serie de documente.

Perchezițiile au fost efectuate în prezența medicului Gheorghe Burnei. Acesta a fost plasat de instanță în arest la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar în care este suspectat de luare de mită și efectuare de experimente neautorizate pe copii.

Întrebat, la ieșirea din spital, dacă are să își reproșeze ceva în legătură cu activitatea sa, el a spus: "Nu, nimic".

Perchezițiile de la Spitalul ''Marie Curie'' au vizat cabinetele de ortopedie. ''Sunt controale pe cabinetele de ortopedie și procurorii ridică probe. Este vorba de cabinetul profesorului (n.r. — Gheorghe Burnei), cel al asistentei șefe și depozitul'', a arătat miercuri purtătorul de cuvânt al unității medicale, Denis Stănescu.

ORA 09.45 Percheziții ale DGA la Spitalul Marie Curie, în prezența medicului Gheorghe Burnei (surse)

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) efectuează, miercuri dimineață, percheziții la Spitalul de copii "Marie Curie", în prezența medicului Gheorghe Burnei, care a fost luat în cursul dimineții de la domiciliul său, unde se află plasat în arest, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Potrivit acestora, perchezițiile se efectuează în biroul medicului și în spațiile care au fost sigilate sâmbătă și care nu au fost verificate din lipsă de timp.

La percheziții participă și polițiști de la Serviciul Omoruri, au mai precizat sursele citate.

Duminică, Tribunalul București a decis ca medicul Gheorghe Burnei să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este suspectat de luare de mită și efectuare de experimente neautorizate pe copii.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Corespondentul Pro TV Marius Buga, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor

2 De citit...

3 VIDEO „Urât, parcă toată lumea asta ar fi sclavii voștri, v-ați pierdut mințile de la bani”

4 „Abia aștept să vă arăt tot”

5 Reacția Pro TV în cazul „angajatului Marius Buga”, cercetat penal într-un dosar de act sexual cu minor