UPDATE Protest București: Aproape 1.000 de manifestanți adunați la Palatul Cotroceni cer demisia președintelui Iohannis

UPDATE Protest București: Aproape 1.000 de manifestanți adunați la Palatul Cotroceni cer demisia președintelui Iohannis

UPDATE ORA 18.46 În jur de 1.000 de manifestanți s-au strâns duminică seară, în jurul orei 18,30, în fața Palatului Cotroceni, ei solicitând demisia președintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii strigă la unison "Demisia!" și "Jos Iohannis", flutură steaguri tricolore și suflă în vuvuzele și trompete.

Unii dintre ei poartă pancarte cu diverse mesaje: "DNA fără cucuvea!", "Demisia sau suspendat", "Pas cu pas noi îți spunem raus!", "Președinte fără minte", "Vrem unire nu un președinte care să dezbine", "Respectăm votul din 11 decembrie", "Am venit și azi. Ghinion", "Iohannis, nu uita, asta nu e România ta. Provoacă români contra români".

Polițiștii au închis traficul rutier pe bulevardul Gheorghe Marinescu.

UPDATE ORA 17:45 Protest București: Aproximativ 200 de persoane protestau duminică seara, în jurul orei 17,30, în fața Palatului Cotroceni față de președintele Klaus Iohannis.

Oamenii au venit la manifestație cu steaguri tricolore și vuvuzele, strigând lozinci de susținere pentru Guvernul Grindeanu.

Ei poartă pancarte pe care sunt scrise diverse mesaje :"Corectitudine, dreptate, pace!", "Iohannis, eu sunt oltean-ghinion-demisia!", "Jos labele de pe votul nostru!", "Susțin guvernul—guvernul meu", "Iohannis ne-ai dezbinat", "România lucrului prost făcut", "Votul meu contează", "Am venit și azi, ghinion, "Președinte fără har, ai pus țara în foc de jar", "Cerem Guvernului să meargă înainte și cerem președintelui să fie președinte".

Polițiștii rutieri au luat decizia de a închide traficul pe bulevardul Gheorghe Marinescu.

ORA 16:31 Protest București: Zeci de persoane s-au strâns în fața Palatului Cotroceni

Zeci de persoane s-au strâns duminică în fața Palatului Cotroceni, în cea de-a opta zi de proteste împotriva președintelui Klaus Iohannis și a DNA.


Protestatarii, majoritatea pensionari sau persoane în vârstă, suflă în vuvuzele și îi cer demisia președintelui șefului statului.

Totodată, ei îi reproșează acestuia că "a împărțit țara în două" și că urmărește înlocuirea Guvernului Grindeanu.

AGERPRES / (AS — autor: Mihaela Tudorache, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

Citiți și:

Câteva zeci de persoane în Piața Victoriei, în a 13-a zi consecutivă de proteste


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)

2 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

3 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

4 Cică Orban va primi de la UE ce-a semănat...

5 VIDEO Ce se întâmplă în America? Atacatorul lui Trump a fost surprins pe video chiar când începe să tragă, oamenii l-au văzut și strigau că are o armă…