Vaslui: Anchetă la Spitalul Huşi după ce aparţinătorii unui pacient au reclamat comportamentul unui medic

Vaslui: Anchetă la Spitalul Huşi după ce aparţinătorii unui pacient au reclamat comportamentul unui medic

Conducerea Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" Huşi a demarat o anchetă, după ce aparţinătorii unui pacient ajuns la unitatea medicală au reclamat faptul că medicul care l-a consultat ar fi spus, de faţă cu bolnavul, că acesta suferă de cancer şi că nu are ce să-i facă.

"Familia susţine aceste lucruri şi am demarat o anchetă pentru a stabili dacă se impun anumite măsuri. Personal, am văzut foaia pacientului şi am constatat că a fost tratat corespunzător, fiind direcţionat către o unitate superioară, care are resurse pentru îngrijirea unui astfel de bolnav", a declarat, pentru AGERPRES, managerul spitalului din Huşi, dr. Lucia Rotaru.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, acolo unde a fost direcţionat pacientul, susţin că acesta este suferind de cancer de laringe, a ajuns la spital cu insuficienţă respiratorie şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, fiindu-i făcută traheostomă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /