VIDEO Acest IMBECIL pesedist a distribuit filmulețul cu aterizarea unui OZN la Târgoviște: „Mi se pare verosimil”

VIDEO Acest IMBECIL pesedist a distribuit filmulețul cu aterizarea unui OZN la Târgoviște: „Mi se pare verosimil”

Test de discernământ. Deputatul Cătălin Rădulescu a distribuit filmulețul cu aterizarea unui OZN la Târgoviște: „Mi se pare verosimil”. Într-o perioadă în care alte țări elaborează politici de stat pentru a combate răspândirea fenomenului fake-news, România se complace într-un amestec de bășcălie, click-bait și lipsă de discernământ. Un trucaj grosolan, înfățișând aterizarea unui OZN la marginea orașului Târgoviște, a fost preluat de cele mai importante site-uri de știri și distribuit de zeci de mii de români, inclusiv un membru al Parlamentului, scrie  Recorder.ro .

Filmulețul a fost lansat pe două conturi de Facebook fără identitate clară, unul afirmând că extratereștrii au aterizat la Târgoviște, iar altul care susținea că descinderea s-a petrecut la Bacău. Ridicolul acestor afirmații era completat de imagini: un extraterestru clasic, cu membrele lungi și ochii mari, filmat cu telefonul în timp ce înaintează agale către navă. Realizat cu efecte speciale care amintesc de anii ’80 , E.T.-ul dâmbovițean străbate lent, ba chiar arogant, pășunea, se urcă în farfuria zburătoare și pleacă în treaba lui. Iată:


 
Deși trucajul era evident, iar sursa era incertă, foarte mulți români au distribuit filmulețul, convinși că ceva-ceva s-a petrecut la Târgoviște. Între ei și deputatul PSD Cătălin Rădulescu, care l-a distribuit de trei ori într-o jumătate de zi! Rădulescu este unul dintre cei mai vocali parlamentari, implicat în modificarea legilor justiției și a codurilor penale.

L-am contactat pentru a înțelege cum e posibil ca un om ales să distingă binele de rău în numele nostru nu poate sesiza un trucaj atât de evident. Numai că Rădulescu era de altă părere și s-a arătat chiar entuziasmat de posibilitatea ca extratereștrii să ne viziteze: ”Mi se par verosimile imaginile, dar trebuie verificate cu specialiștii. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor”.

 Am încercat să-i explicăm, subtil, deputatului că filmulețul pe care l-a distribuit ridică mari semne de întrebare, dar Rădulescu și-a exprimat convingerea că, deși nu deține informații certe, undeva trebuie să existe un sâmbure de adevăr: ”Voi credeți că planeta noastră e singură în Univers? Numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva. Sunt convins că sunt oameni care au întâlnit astfel de cazuri, specialiști, dar nu știm noi, oamenii de rând. Trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție, nu știu. Eu n-am informații suplimentare”.

Pe același cont de Facebook pe care a postat de trei ori clipul cu OZN-ul de la Târgoviște, Cătălin Rădulescu aducea, în urmă cu trei zile, lămuriri cu privire la modificările din Codul Penal și avertiza premonitoriu: „Nu suntem colonia voastră și nu avem stăpâni! Avem un singur stăpân: pe Dumnezeu și atât!“



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…