VIDEO Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului!

VIDEO Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului!

 Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului! Aia blondă este prefectul județului!

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a calificat miercuri reținerea de către procurorii nemțeni a cinci medici suspectați că au luat mită drept ”metode bolșevice”, acuzând procurorii de ”heirupism în a plimba oamenii cu cătușe”. Acuzele vin după ce marți procurorii au reținut cinci medici și i-au dus la secția de poliție, fără a le pune însă nici un moment cătușe, scrie  G4Media.ro .

”Aceste metode bolșevice nu au sens. Dacă au greșit vor fi trași la răspundere. Cred că trebuie să ne uităm prima dată dacă nu punem în pericol viața oamenilor, nu știu dacă e cea mai bună măsură să lași secția în seama a doi medici”, a mai spus într-o conferință de presă Arsene.

Miercuri, patru dintre medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ acuzaţi că au luat mită au fost propuşi pentru arestare preventivă, iar al cincilea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Stiri-Neamt.ro.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”