VIDEO Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului!

VIDEO Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului!

 Ascultați-l pe acest nenorocit! Priviți cum stă aia de la Sănătate și nu are nicio reacție, nesimțita pământului! Aia blondă este prefectul județului!

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a calificat miercuri reținerea de către procurorii nemțeni a cinci medici suspectați că au luat mită drept ”metode bolșevice”, acuzând procurorii de ”heirupism în a plimba oamenii cu cătușe”. Acuzele vin după ce marți procurorii au reținut cinci medici și i-au dus la secția de poliție, fără a le pune însă nici un moment cătușe, scrie G4Media.ro.

”Aceste metode bolșevice nu au sens. Dacă au greșit vor fi trași la răspundere. Cred că trebuie să ne uităm prima dată dacă nu punem în pericol viața oamenilor, nu știu dacă e cea mai bună măsură să lași secția în seama a doi medici”, a mai spus într-o conferință de presă Arsene.

Miercuri, patru dintre medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ acuzaţi că au luat mită au fost propuşi pentru arestare preventivă, iar al cincilea a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, potrivit Stiri-Neamt.ro.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români