VIDEO BOTNIȚĂ în direct la Realitatea TV! Claudiu Popa l-a întrebat pe Gușă dacă are voie să-l sune pe Rareș Bogdan să-i ceară un punct de vedere!

VIDEO BOTNIȚĂ în direct la Realitatea TV! Claudiu Popa l-a întrebat pe Gușă dacă are voie să-l sune pe Rareș Bogdan să-i ceară un punct de vedere!

BOTNIȚĂ în direct la Realitatea TV! Claudiu Popa l-a întrebat pe Gușă dacă are voie să-l sune pe Rareș Bogdan să-i ceară un punct de vedere! Oameni buni, nici la România TV și Antena 3 nu s-a întâmplat așa ceva!

Claudiu Popa, cel care a realizat emisiunea-fanion a postului-Jocuri de Putere, și-a dat seama, după un dialog despre Rareș Bogdan cu patronul stației, Cozmin Gușă, că ar cam trebui să îi ia un punct de vedere și celui căruia i s-a interzis să mai apară pe post.

În acel moment, Popa, crezând că Gușă nu mai este în direct, a spus: „Nu mi-am dat seama, dar îl rog pe domnul Gușă să sune în emisie, sau să dea un mesaj dacă ne dorim în această seară și o poziție a lui Rareș Bogdan.”

Gușă nu ieșise însă din emisie, era în direct, și și-a dat acordul că Rareș Bogdan poate fi sunat...

Ca sclavii pe plantație, oameni buni!

Puteți auzi și vedea momentul mai jos, de la 1h28.00 până la 1h30.00:

Cozmin Gușă: Rareș Bogdan nu intră pe post până nu admite greșeala și își cere scuze. A mers mult prea departe de data asta

 Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă,  a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Putere”, va putea reapărea pe post doar după ce-și va cere scuze colegilor. Mai mult, Gușă susține că Bogdan ar trebui să-și ceară scuze în aceleași condiții în care a provocat scandalul intern din postul de televiziune, anume în direct.

 ”Scuzele pe care trebuie să le prezinte colegilor este o parte de la care nu voi abdica (…) A mers mult prea departe de data asta”, a spus Gușă, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.  Întrebat dacă Rareș Bogdan ar trebui să prezinte scuze colegilor tot într-o emisiune, Gușă a răspuns: ”Întotdeauna o greșeală se remediază în aceleași condiții. Treaba personală între mine și el o să rămână între mine și el, dar dacă tot a generat asta în fața telespectatorilor, trebuie asumată în fața telespectatorilor”.

Cozmin Gușă a afirmat că l-a deranjat, din punct de vedere profesional, faptul că Rareș Bogdan a adus în fața publicului chestiuni interne. Gușă a negat că  eliminarea  de pe post a lui  Oreste Teodorescu are legătură cu faptul că acesta nu a vrut să se implice în Partidul Realitatea. ”Nici vorbă. Și Rareș știa acest lucru. Oreste nu a apărut pe post pentru că nu s-au lămurit niște situații în care s-a folosit de numele Realitatea”, a spus Gușă.

Emisiunea ”Jocuri de Putere” de miercuri a fost realizată de către Claudiu Popa. Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că nu va realiza miercuri seara emisiunea „Jocuri de putere”. ”Nu intru în emisie. Domnul Cosmin Gușă mi-a interzis să intru pe post. A fost interzis Oreste Teodorescu, Oana Stănciulescu, acum sunt eu interzis pe post”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.ro.

Bogdan mai spune că din momentul în care a fost interzis, consideră că ”Realitatea TV nu mai are nevoie de mine”. Realizatorul TV susține că nu a discutat cu nici o televiziune și că este ”un om liber”.

Realizatorul Rareș Bogdan a anunțat marți seară în direct că va pleca de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți înapoi. Oreste Teodorescu scrisese pe Facebook că a fost cenzurat pentru că nu a vrut să intre în partidul înființat de Cozmin Gușă. La rândul său, Gușă l-a acuzat pe Oreste că ”se folosea numele Realității în diverse discuții sau tranzacții”.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina