VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

În 1985, la Mamaia exista, încă, un punct de atracție pentru turiștii străini. Era Barul Melody, administrat de Viorel Păunescu, cel care avea să devină un om de afaceri important după Revoluție, scrie ziare.com .

Într-un film de arhivă de 7 minute, Mamaia anului 1985 este descrisă ca un „etern punct de atracţie“ de pe litoralul românesc, pentru români şi străini. Îşi deschide porţile pentru „o lume feerică“, în care „dărnicia naturii se îmbină armonios cu tradiţia, bunul gust şi mai ales calitatea“.

Barul Melody era, într-adevăr, un punct forte de distracţie pentru turiştii cu dare de mână. Preţurile „barului de noapte“ care nu mai funcţiona decât seara, până la ora 22.00 îl făceau mai degrabă accesibil străinilor - din ce în ce mai rari pe litoralul românesc al Mării Negre.

Filmul poate fi văzut și aici

Coregraful mult-aşteptatului balet de cabaret era Cornel Patrichi. Solişti erau: Felicia Dalu, Tatiana Botez, Valentina Tănase, Luigi Casian.

În imagini apare la un moment dat chiar și Viorel Păunescu. O mare parte a filmului este ”rezervat” spectacolului de cabaret care avea loc la Melody.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa