VIDEO Carcalacii și trepanații PSD au fost duși iar la Cotroceni. Priviți cu cine vrea Dragnea să decidă viitorul României...

VIDEO Carcalacii și trepanații PSD au fost duși iar la Cotroceni. Priviți cu cine vrea Dragnea să decidă viitorul României...

Carcalacii și trepanații PSD au fost duși iar la Cotroceni. Priviți cu cine vrea Dragnea să decidă viitorul României... Circa 70 de carcalaci și trepanați PSD au participat joi după-amiază la un protest împotriva președintelui Klaus Iohannis, desfășurat în fața Palatului Cotroceni. Trepanații au strigat sloganuri pro-PSD și anti-prezidențiale, au purtat pancarte cu mesajul ”Vrem guvernul României, nu guvernul meu”. La ora mitingului, președintele Iohannis se afla la Bruxelles, la Consiliul European de vară.

Și miercuri seară a fost un protest la Cotroceni de aceleași dimensiuni, cu circa 100 de persoane, după ce PSD și-a mobilizat miercuri dimineață primarii de sector, chemați să scoată câte 1000 de oameni fiecare pentru un ”protest spontan”.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante