VIDEO Carmen Dan NU demisionează! Va ieși la ora 21.00 să arunce cu lături în capul lui Tudose

VIDEO Carmen Dan NU demisionează! Va ieși la ora 21.00 să arunce cu lături în capul lui Tudose

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, va susţine o declaraţie de presă, în această seară, la ora 21,00, informează Direcţia Informare şi Relaţii Publice a MAI.

Surse: Carmen Dan nu demisionează. Iese să arunce cu lături în capul lui Tudose.

Carmen Dan, a declarat, joi, la ieşirea de la Parchetul General, unde a fost audiată în dosarul în care a reclamat că a găsit un microfon în locuinţa sa, că va aduce lămuriri "cât de curând" legate de declaraţiile premierului Mihai Tudose, care a acuzat-o că l-a minţit. Carmen Dan a refuzat să răspundă dacă va demisiona.

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri seară, că nu mai doreşte să mai lucreze cu ministrul de Interne Carmen Dan pentru că l-a ”minţit” şi că, dacă îşi va prezenta demisia o va accepta.

El a spus că a fost ”minţit” de ministrul Carmen Dan, care l-a informat că cel pe care l-a propus pentru postul de şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, acceptă funcţia, dar, când l-a sunat personal, acesta a refuzat categoric.

”Un ministru care îşi permite să mă mintă în halul acesta... nu mai am ce să mai lucrez”, a declarat Mihai Tudose.

Întrebat ce înseamnă acest lucru, Tudose a precizat că, dacă ministrul Dan îşi va prezenta demisia, o va accepta. ”Dacă va fi lăsată, va demisiona”, a precizat premierul.

Premierul a explicat că, în condiţiile în care nu avea un înlocuitor pentru funcţia de şef al Poliţiei Române, nu putea accepta propunerea de demitere, mai ales că dorea clarificări de la Bogdan Despescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...