VIDEO Doamna căpiată a lui Pandele şi prefectul PSD la CJ Ilfov

VIDEO Doamna căpiată a lui Pandele şi prefectul PSD la CJ Ilfov

Aşa se negociază preşedinţia unui consiliu judeţean în România anului 2016. Este o frântură din discuţia purtată de consilierul PSD Victor Neagu cu o colegă din CJ Ilfov, în timpul uneia dintre pauzele de consultări.Pauze au fost cerute des de social-democraţi, în speranţa că vor reuşi să răstoarne majoritatea fragilă formată de PNL şi PMP.

Imagini Digi 24:

Şedinţa a fost condusă de decanul de vârstă, consilierul PSD, Victor Neagu.

„Victor Neagu: Cu doamna aţi vorbit?

Consilieră: Îi tot zic. Ce să facă. E căpiată.

Victor Neagu: Probabil că dânsei i-a spus Pandele că, gata câştigăm. Ce dracu să câştigăm, nu vedeţi? Acum realitatea e că practic vorbim numai ca să facem gălăgie, dar doamnă, hai să fim realişti. Au unul în plus, au asul în mână. Prefectul a spus: Domnule, nu semna! Ca să obţineţi amânare, să puteţi face ceva. Dacă tâmpitul ăla a venit de la ...

Consilier: Până când?

Victor Neagu: Până cedează nervii lor. Dacă noi plecăm, ăştia imediat se validează”

 

Până la urmă, după opt ore de negocieri, liberalul Marian Petrache a câştigat mandatul de preşedinte. A fost a treia şedinţă a consiliului din Ilfov, după alte două suspendate din lipsă de cvorum.

Marian Petrache (PNL) a obținut 18 voturi pentru, iar contracandidatul său la această funcție — Nicolae Nasta (ALDE) — 15.

În cadrul aceleiași ședințe au fost aleși ca vicepreședinți ai CJ Ilfov — Rizia Tudorache (PMP) și Petre Popeangă (PMP).

"A fost un scor relativ strâns și probabil că s-a urmărit un blocaj pe procedură, în încercarea de a fi balotaj", a declarat Marian Petrache.

El a spus că va continua lucrările începute.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…