VIDEO Dragnea amenință că săptămâna viitoare va începe să vorbească despre „adevărații penali”, ăia din USR!

VIDEO Dragnea amenință că săptămâna viitoare va începe să vorbească despre „adevărații penali”, ăia din USR!

Preşedintele PSD ameninţă că, de la mijlocul săptămânii vitoare, va începe să vorbească. Şi dă de înţeles că va vorbi despre „penalii” din USR.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD: "Eu cred că de săptămâna viitoare voi începe şi eu să vorbesc. De la mijlocul săptămânii viitoare, eventual, încolo, despre adevăraţii penali din România. Pentru că eu m-am cam săturat să se vorbească despre penali, penali, penali arătând la PSD şi la ALDE. N-am crezut că o să fac lucrurile astea până acuma, dar după ce intrăm în procedurile parlamentare pentru buget o să lămurim, o să începem să lămurim aceste lucruri. M-am săturat şi m-am plictisit de plângerile penale făcute de cei de la PNL şi de cei de la USR. Nu l-am văzut pe domnul Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general – n.r.) să-mi răspundă la întrebarea pe care i-am pus-o la o emisiune. Dacă a primit o plângere de la Autoritatea Electorală Permanentă privind finanţarea ilegală a USR-ului. Ştiu că n-are voie să dea curs la acest dosar, dar să răspundă dacă a primit-o sau nu, dacă blochează dosarul sau dacă l-a repartizat. Ca şi alte speţe."Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”