VIDEO Dragnea, ieșire dementă la Antena 3! Val de acuzații demne de un suferind de paranoia! Toți sunt dușmanii României cu excepția lui!

VIDEO Dragnea, ieșire dementă la Antena 3! Val de acuzații demne de un suferind de paranoia! Toți sunt dușmanii României cu excepția lui!

Dragnea, ieșire dementă la Antena 3! Val de acuzații demne de un suferind de paranoia! Toți sunt dușmanii României cu excepția lui!

Nu recunoaște nimic din ce cu gurița lui a spus despre mutarea ambasadei și Pilonul II de pensii! Atacuri demente la președinte, pe care îl acuză că subminează economia națională. Acuzații la adresa serviciilor secrete românești! Doi foști premieri PSD ai României făcuți șobolani. 18 minute de paranoia a unui om care nu mai acceptă nicio altă părere! Ba, nu, ca un fir călăuzitor este preocuparea pentru onoarea israelienilor cu care a intrat el în discuții...

„Serviciile nu sunt străine de acea plângere penală (făcută de liderul PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă - n.r.). Servicii românești, normal, pentru că serviciile străine sunt doar acuzate. Eu am înțeles că cei trei cetățeni, am citit într-un ziar din Israel, intenționează să-l dea în judecată pe dl Orban dacă nu își retrage acuzațiile la adresa lor”, a declarat Dragnea la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina