VIDEO Imagini REVOLTĂTOARE! Priviți cum îl ocrotește Jandarmeria pe bătăușul PSD de la Brașov! Adevăratul film!

VIDEO Imagini REVOLTĂTOARE! Priviți cum îl ocrotește Jandarmeria pe bătăușul PSD de la Brașov! Adevăratul film!

Imagini REVOLTĂTOARE! Priviți cum îl ocrotește Jandarmeria pe bătăușul PSD de la Brașov! Adevăratul film! Incep sa apara tot mai multe filmari cu incidentul violent de la Brasov, in care un simpatizant al PSD agreseaza un protestatar. Agresorul trece apoi printre doi jandarmi, fara ca acestia sa il opreasca, fiind preluat de un lider al PSD.

Pesedistul a fost primul care a lovit cu pumnul si cu piciorul, strigand „De ce injuri, ma?”. Apoi, agresorul a negat sfidator ca l-a locit pe protestatar. „Nu l-am batut, el a dat in mine prima data. N-am sarit la nicio bataie”, a pretins agresorul.

Barbatul a trecut fara nicio problema pe langa doi jandarmi, fara a fi legitimat, dupa care a fost preluat de un lider al PSD. Victima, pe de alta parte, a fost luata pe sus de jandarmi si dusa in duba.

Jandarmeria a precizat duminica, intr-un comunicat de presa, referitor la incidentul care a avut loc in Piata Sfatului din Brasov, ca unul dintre cei doi barbati implicati in altercatie a fost condus la autospeciala „pentru a fi izolat de ceilalti participanti la manifestare si pentru a evita alte eventuale conflicte cu participantii la protest”.

Conform documentului citat, barbatul agresat nu a solicitat ingrijiri medicale si nu doreste sa depuna plangere impotriva celeilalte persoane.

„La finalul manifestarilor, in jurul orelor 11,20, doi barbati s-au imbrancit si si-au adresat reciproc injurii. Persoana agresata nu a solicitat ingrijiri medicale de specialitate si nu doreste sa depuna plangere impotriva agresorului. Persoana agresata a fost condusa la autospeciala Jandarmeriei pentru a fi izolata de ceilalti participanti la manifestare si pentru a evita alte eventuale conflicte cu participantii la protest. Dupa ce s-au asigurat ca nu mai este niciun pericol la adresa sa, jandarmii i-au permis sa plece”, potrivit comunicatului Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane.

Jandarmeria, in colaborare cu Politia, desfasoara in continuare „activitati specifice in vederea identificarii agresorului”, a mai mentionat sursa citata.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 „Și la vaccinare unii sunt mai cetățeni ca alții” / Laura Ștefan dezvăluire incredibilă care arată în ce căcat d…

3 L-au prins? / Cumpănașu, cercetat pentru că agăța tinere de 14-15 ani

4 Categoria javre, mincinoși, curve politice / CCR critică dur modificările operate de PSD, prin care a păcălit bă…

5 „Am rămas cu gura căscată” / Compania Eli Lilly anunță un medicament-minune în lupta anti-COVID