VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

 RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent! Înregistrări care vor arunca în aer PSD! Rise Project publică, sub titlul „șantajul”, o înregistrare audio a unei discuții între deputatul PSD Vlad Cosma și procurorul Mircea Negulescu, în sediul DNA Ploiești, în 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiță a fugit din țară. Cosma îi spune lui Negulescu că Sebastian Ghiță a făcut 20 de înregistrări în care va spune „tot ce știe – CIA, SRI, Kovesi, tot”, că „îi mierlește pe toți”, că are poze cu Kovesi și trei ore de înregistrări cu Negulescu.

 
Acesta îl întreabă pe Cosma de ce nu merge Ghiță să depună un denunț, iar deputatul PSD răspunde că Sebastian Ghiță vrea scandal, speră „că o dărâmă pe madam” și că „cine are putere să zică” va spune să-l lase în pace.

„Înainte, a existat șantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linșajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înființat Secția de Investigare a Magistraților și a apărut dosarul pe numele Laurei Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghita, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiției”, scrie Rise Project pe pagina de Facebook, unde publică și înregistrarea.

Vlad Cosma este inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență într-un dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. De asemenea, DNA a deschis un dosar pentru șantaj în privința lui Vlad Cosma.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria