VIDEO Lăutarii Costeluș și Cătălin de la Buzău, săltați de mascați

VIDEO Lăutarii Costeluș și Cătălin de la Buzău, săltați de mascați

Poliția și procurorii au făcut joi mai multe percheziții domiciliare în județele Buzău și Ilfov. Printre cei vizați sunt și doi lăutari celebri: Costeluș de la Buzău și Cătălin de la Buzău.

”Astăzi, 19 mai, polițiștii de investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pun în executare 18 mandate de percheziție domiciliară, la societăți comerciale și persoane fizice, în județele Buzău și Ilfov.

Activitățile se realizează într-un dosar penal, având ca obiect obținerea ilegală de indemnizații pentru întreruperea activității artistice, în perioada pandemiei (2020-2021).

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale sau alte convenții, care ar fi fost depuse la autoritatea competentă, obținând, în mod ilegal, 500.000 de lei.

În cadrul acțiunii, vor fi puse în executare 16 mandate de aducere.

Activitățile se realizează cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Buzău”, a transmis Poliția Română.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…