VIDEO Mălin Bot a intrat în direct la Antena 3! Ce mesaj i-a trimis Varanului

VIDEO Mălin Bot a intrat în direct la Antena 3! Ce mesaj i-a trimis Varanului

Mălin Bot a forţat intrarea în direct la Antena 3 şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu, relatează  Epochtimes România
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost aşteptat, luni dimineaţa, de protestatari şi de presă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde are loc un nou termen în dosarul angajărilor fictive, în care social-democratul a primit trei ani şi jumătate de închisoare în primă instanţă.

La un moment dat, Malin Bot a intrat peste reportera Roxana Ciucă de la Antena 3, care relata de la faţa locului, şi i-a transmis un mesaj lui Dan Voiculescu.

"Felix, plăteşte prejudiciul, Felix! Plăteşte prejudiciul, 51 de milioane ai de plătit! Plăteşte, Felix, prejudiciul. Voiculescu, infractorule! Plăteşte prejudiciul", a strigat Mălin Bot, făcând referire la prejudiciul din dosarul ICA, în care fondatorul Antenelor a fost condamnat definitiv şi ulterior eliberat din închisoare.

Ulterior, Mălin Bot şi-a explicat gestul: "Dacă tot fură Antena 3 de la mine de pe Youtube, îi trolăm puţin aşa. Dan Voiculescu, patronul de la A3, are de plătit un rest de prejudiciu de 51 de milioane de euro. Dan Voiculescu locuieşte la Corbeanca în trei săli polivalente. Bineînţeles că ANAF-ul nu vede aceste săli polivalente ca să-l execute, dar ANAF-ul ne execută pe noi."



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”