VIDEO O adolescentă din Rusia, bătută de șapte bărbați pentru că „părea lesbiană”

VIDEO O adolescentă din Rusia, bătută de șapte bărbați pentru că „părea lesbiană”

Șapte bărbați au atacat și bătut o adolescentă de 18 ani din Sankt Petersburg, după ce au insultat-o din cauză că ”arată ca o lesbiană”, relatează  The Moscow Times.

Ecaterina Lysikh, în vârstă de 18 ani, a fost bătută de șapte bărbați după ce au urmărit-o pe ea și pe prietenele ei într-o cafenea, după ce le-au hărțuit pe stradă încercând să le ia bunurile.

кел@cell__lupus
 

Почему заблюрено? Потому что смотреть страшно.
Сейчас ей лучше. Щеку зашили, отпоили. С ней связалась полиция. Скоро девочки едут с ней на перевязку и писать заявление.

кел@cell__lupus
 

пока под моим наблюдением

Vezi imaginea pe Twitter
 
34 persoane vorbesc despre asta
 
 


”Au început să ne insulte din cauză că fetele care erau cu noi au o înfățișare atipică. Au început să ne jignească, spunând lucruri precum: ”Ce sunteți voi, lesbiene?”, a spus Alina, una dintre fetele din grup, pentru site-ul de știri Bumaga.

Un  video  postat pe canalul Baza Telegram o arată pe Ecaterina Lysikh cum aleargă spre un grup de bărbați înainte de a fi lovită în față și de a cădea la pământ.

Lysikh ar fi fost bătută după ce i-a luat apărarea uneia dintre prietenele ei, care a fost lovită de către bărbați în timp încerca să-și scoată spray-ul lacrimogen.


 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”