VIDEO Oprișan, întrebat cum a ajuns țiitoarea angajată de lux la ASF: „Orice cetățean al țării este liber să se angajeze oriunde”

VIDEO Oprișan, întrebat cum a ajuns țiitoarea angajată de lux la ASF: „Orice cetățean al țării este liber să se angajeze oriunde”

Marian Oprișan a declarat, marți, chestionat în legătură cu locul de muncă al țiitoarei sale, că aceasta este angajată la Aeroportul Otopeni. Presa a relatat că țiitoarea baronului PSD de Vrancea este consilier al președintelui ASF, cu un salariu de 20 000 de lei lunar. 

”Sunteți într-o eroare, o să vă dezamăgesc, prietena mea lucrează la Aeroportul Otopeni”, a spus Oprișan. 

Întrebat cât câștigă aceasta, președintele PSD Vrancea a răspuns: „Habar nu am și nici nu mă interesează”

”Dacă s-a făcut conform legii, orice cetățean al țării este liber să se angajeze oriunde”, a mai spus Oprișan, iritat de întrebările jurnaliștilor. 

Larisa Nădrag, iubita cu 13 ani mai tânără a președintelui CJ Vrancea, Marian Oprișan, s-a reorientat radical în carieră, după ce vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a ajuns Gabriel Grădinescu, fost șef de bancă în Focșani și apropiat de același Marian Oprișan, la intervențiile căruia a și fost numit la Autoritate, conform unor surse politice și din ASF. Absolventa de jurnalism Nădrag se ocupă, astăzi, de piața de capital din România, scriu jurnaliștii de la  economica.net .

Larisa Maria Nădrag (41 de ani), iubita lui Marian Oprișan, așa cum a relatat presa locală din Vrancea, dar și presa centrală, este consilier al vicepreședintelui ASF, Gabriel Grădinescu, omul care conduce activitatea de supraveghere a pieței bursiere. Înainte de a ajunge în această poziție, unde potrivit surselor  economica.net  încasează până la 20.000 de lei lunar, Nădrag era, conform Vrancea24.ro, doar o persoană studioasă din Focșani, absolventă de Jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara și câștigătoare de concursuri cu teme de securitate națională și cultura securității.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...