VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit cu dna. Mezei miercuri seara. Am întrebat-o ce parlamentari vin, am vrut să mă asigur că totul e OK.”

VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit cu dna. Mezei miercuri seara. Am întrebat-o ce parlamentari vin, am vrut să mă asigur că totul e OK.”

Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit cu dna. Mezei miercuri seara. Am întrebat-o ce parlamentari vin, am vrut să mă asigur că totul e OK.”

​Ministrul Transporturilor admite că s-a întânit cu fosta șefă a Tarom în seara dinaintea moțiunii, însă nu i-a cerut să țină avioanele la sol. Întâlnirea, a precizat Răzvan Cuc, a avut loc în fața casei Mădălinei Mezei, în jurul orei 21-21.30.

„M-am întâlnit cu dna Mezei, dar nu i-am cerut astfel de lucru. E un joc al unui grup de interese (...) M-am întâlnit cu dna Mezei, miercuri seară, într-adevăr. Nu i-am cerut să țină un avion la sol. Ce să fac să mă duc la mecanici, să scot o piuliță. Am intrebat-o pe dna Mezei ce parlamentari zboară”, a spus Cuc.

Ministrul Transporturilor a precizat că a mers să se vadă cu Mezei ca să discute despre directorul de zbor al Tarom. Întrebat dacă asta era o urgență ministrul a refuzat să răspundă.

El a susținut că fosta șefă a Tarom a încercat să-și favorizeze familia, soțul și fratele acesteia lucrând în companie.

Mai mult, Cuc a afirmat că a fost felicitat de piloți pentru că a demis-o pe șefa Tarom.

Ce a mai declarat Răzvan Cuc în conferința de presă:

Dna Mezei se încurcă în propriile minciuni: a spus ba că am cerut anularea zborurilor, ba că am cerut ținerea avioanelor la sol

Tot acest joc în care a intrat acum nu poate aduce decât degringoladă în rândul angajaților Tarom

Dna Mezei afirmă că Tarom are patru tipuri de aeronave. Vă spun eu, dna Mezei, Tarom are doar trei tipuri de aeronave

Contractul pentru achiziția noilor aeronave ATR nu a fost semnat

Am preferat să-mi iau informațiile de la alte persoane din companie decât de la dânsa

Sunt sigur ca decizia Consiliului de Administrație al Tarom (de a o demite, n.r.) a fost cea mai buna decizie luată

La Tarom lucrează și soțul și fratele dnei Mezei

Într-adevăr, m-am întâlnit cu dna Mezei miercuri seară, pe la 21.00 - 21.30, dar nu i-am cerut să țină aeronavele la sol

Cum puteam eu să opresc de la zbor mai multe aeronave, era imposibil să țin la sol cinci tipuri de aeronavă

Dânsa a intrat într-un joc al unor grupuri de interese care în mod sigur nu-l poate duce la sfârșit

Referitor la DNA nu am nimic de spus, dacă mă vor chema, mă duc, voi prezenta si eu acte, voi cere și eu lămuriri, văd că toata lumea se duce mai nou la DNA...

Ca director, trebuia să protejeze compania Tarom, nu familia și prietenii de acolo. Principala ocupație a dânsei a fost să asculte de membrii familiei ei, să le mărească salariile. Cu asta s-a ocupat dna Mezei în mandatul dânsei

Nu i-am cerut să țină niciun avion la sol, nici nu aveam cum... Ce puteam să fac, să mă duc la mecanici, să scot o piuliță?

Ne-am întâlnit și se vorbea... Am intrebat-o și eu pe dna Mezei să văd ce parlamentari zboară (spre București, în ziua moțiunii de cenzură - n.r.)

O să cer și eu o situație de la Tarom, să văd câți parlamentari au zburat în acea dimineață, ca să știm despre ce vorbim

Nu am cerut să țină-n loc nicio cursă, toate cursele au ajuns la timp

De ce nu a ieșit dna Mezei să facă această declarație joi înainte de moțiune? Sau după moțiune?

Eu n-am rugat niciun pilot să oprească zborurile, să iasă vreun pilot să zică...

Am deranjat multe grupuri de interese

Fosta șefă a Tarom Mădălina Mezei a confirmat că are calitatea de martor într-un dosar DNA pe abuz în serviciu legat de Ministerul Transporturilor. Mezei a susținut o conferință de presă, vineri, în fața sediului Tarom. Ea a relatat cum a fost discuția în care ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să țină la sol aeronave cu care urmau să vină parlamentarii la votarea moțiunii de cenzură.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”