VIDEO Ponta îl dă de gol pe Dragnea! Mâncătorul de eugenii merge și acum la chermezele SRI! Cică a fost de curând!

VIDEO Ponta îl dă de gol pe Dragnea! Mâncătorul de eugenii merge și acum la chermezele SRI! Cică a fost de curând!

Ponta îl dă de gol pe Dragnea! Mâncătorul de eugenii merge și acum la chermezele SRI! Cică a fost de curând! „Liviu Dragnea merge şi acum la evenimente SRI”, afirmă Victor Ponta, care îl acuză pe succesorul său la şefia PSD că minte, relatează  Digi24 .


Fostul premier consideră că liderul-social democrat foloseşte partidul în interes propriu şi că unicul scop al congresului programat sâmbătă e ca Liviu Dragnea să acumuleze şi mai multă putere.

Victor Ponta: Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică: pe Dragnea îl susțin toți ca pe Ceaușescu în 89. Ce om dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea... Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare - ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că înțeleg că au luptat ce au luptat și le-a trecut, ce se-ntâmplă cu rolul nostru în Europa... E congres doar pentru Dragnea și mai multă putere pentru Dragnea. Se folosește tot partidul pedntru un singur om și asltfel PSD a intrat în îngheț. E ca pe vremea lui Brejnev, nu se întâmplă nimic. Toată lumea stă și se roagă de Dragnea să primească un os și atât.

Reporter: Dragnea a spus că la onomastici nu a fost?

Victor Ponta: A mințit. A fost la toate, nu doar la unele. A fost, a mințit, a fost și la onomastici, a fost și în weekend-uri. Cred că merge și acum, la unii dintre ei, nu la domnul Maior că e prin Washington, la cei din România a mers și acum, de curând, pe la zilele lor. Dar, nu asta e problema. Până la urmă, fiecare se duce la ce petreceri vrea, problema e de ce ne minte Dragnea? Eu nu vă mint, eu am fost la aceste lucruri, le consider normale și acum. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată că nu a fost, că nu tăia porcul, ba îl tăia, că era sâmbătă...Întrebați-vă de ce vă minte un om și atunci o să vedeți care e problema.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...