VIDEO Procurorul General le dă peste bot: Nu este scandal în DNA, ci în jurul DNA! Scandalul este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticorupție

VIDEO Procurorul General le dă peste bot: Nu este scandal în DNA, ci în jurul DNA! Scandalul este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticorupție

Augustin Lazar: DNA este o structura de elita a Ministerului Public si isi va clarifica toate problemele in zilele urmatoare. Scandalul este produs, nu dezinteresat, de canale media care doresc oprirea luptei anticoruptie. Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti dimineata, ca "nu este scandal in DNA, ci in jurul DNA", iar Directia Nationala Anticoruptie este "o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, care are un corp de elita". DNA "isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele", mai spune Augustin Lazar. El considera ca "Scandalul (din jurul DNA - n.red.) este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie."

Procurorul general a afirmat ca nu a primit "nicio instiintare oficiala" privind evaluarea pe care ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat-o ieri pentru activitatea manageriala de la DNA si la Parchetul General, dar a adaugat ca "ministrul Justitiei are dreptul sa ceara o asemenea verificare".

El le-a spus jurnalistilor ca "Sugerati dumneavoastra ca exista scandal in DNA. Scandalul este in jurul DNA. (...) Eu va asigur ca DNA este o structura de elita a Ministerului Public, in care UE a investit bani multi, cu un corp de elita. DNA isi va clarifica in zilele urmatoare toate problemele. Scandalul este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care isi doresc oprirea luptei anticoruptie. Faptul ca cineva a gresit nu inseamna in DNA tensiuni. Acel cineva va fi gasit si lucrurile se vor clarifica."

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

2 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

3 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

4 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…

5 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate