VIDEO „Sunt un om care iubește banii. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani”/Bianca Drăgușanu, declarații de „divă asumată”

VIDEO „Sunt un om care iubește banii. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani”/Bianca Drăgușanu, declarații de „divă asumată”

Bianca Drăgușanu se declară o femeie puternică și de succes. După ce a apărut în showbiz, în 2009, spune că a ajuns să trăiască viața pe care și-a dorit-o, într-un interviu la FRESH by UNICA

„Eu cred că sunt o femeie puternică, o mamă devotată! (…) Sunt mai mult o femeie de afaceri, să știi, pentru că eu din orice lucrușor pe care îl aduc în viața mea, fac bani. (…) Adică sunt binecuvântată cumva pentru că eu vând extensii sau port extensii, fac bani. Mă asociez cu o casă de bijuterii, port bijuterii, iată, fac bani.” a spus Bianca Drăgușanu la FRESH by UNICA .

În cadrul interviului, prezentatoarea de la Kanal D2 a vorbit despre interesul pe care l-a dezvoltat pentru imaginea ei.

Bianca Drăgușanu: „Frumusețea deschide uși”

„Frumusețea deschide uși, să știi! Nu știu dacă neapărat am întâmpinat probleme vreodată din cauza asta, că nu știu dacă există vreo femeie frumoasă căreia să i se închide ușa, mai ales dacă e și deșteaptă. Asta e o combinație perfectă, știi! Dar n-aș putea să spun că am avut vreodată probleme pentru că arăt bine, dimpotrivă, pentru că arăt bine mi s-au deschis uși, am semnat contracte și am o viață frumoasă, pentru că sunt o combinație de femeie care are câte puțin din fiecare. Eu nu mă consider extraordinar de frumoasă pentru că eu știu femei mult mai frumoase decât mine, dar eu consider că am acel ceva combinat cu acel ceva și cu istețime, și cred că sunt ceea ce trebuie.” a declarat Bianca Drăgușanu la FRESH by UNICA .

Ce ar schimba la viața ei?

„Unele alegeri… Poate că aș schimba situația asta în care mi-am expus foarte mult viața personală, public, pentru că ești judecat de oameni care nu știu detaliile și atunci e cumva inconfortabil” a precizat Bianca Drăgușanu. Protagonista mai multor controverse de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu susține că a învățat să-și vândă imaginea dincolo de critici. Spune că a câștigat un milion de euro din reclame, activitățile desfășurate în social media și atelierul de modă pe care îl deține. A investit banii într-o casă în Dubai, dar și în imaginea ei.

Bianca Drăgușanu: „Primul milion pe care l-am făcut, l-am și cheltuit”

„Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea. Eu mă iubesc foarte mult! N-aș putea să spun că sunt egoistă sau narcisistă, dar mă prețuiesc foarte mult și investesc. Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. Într-adevăr, nu e o investiție neapărat bună pentru că nu mai poți recupera banii pe care i-ai investit în pantofi, dar practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi.

„Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă”

Și atunci sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă. Tocmai d-asta legea atracției spune că dacă te comporți așa cu această energie îți vine înzecit sau poate de milioane de ori înapoi. Și atunci eu banii îi tratez ca pe o energie de care mă bucur și care de fiecare dată mă răsplătește înapoi. Nu prea îmi place să folosesc cuvântul cheltuială, nu sunt o femeie risipitoare, dar revin să spun că investesc în ceea ce produce. Eu investesc în mine pentru că eu produc acești bani. Și sumele astea nici măcar nu contează atunci când ești fericit„, a povestit Bianca Drăgușanu la FRESH by UNICA .


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”