Crima a avut loc la Hotel Belmont din Padina, unde era o petrecere de Valentines Day la care au participat, printre alții, și Alina Eremia, Antonia şi Alex Velea. Bărbatul ucis se numește Sorin Anghel, avea 41 de ani și era patronul unei firme de pază din Târgoviște. A fost omorât sub ochii soției sale, iar cel care l-a tăiat cu maceta e Laurențiu Marin, 31 de ani, unul dintre fiii șefului clanului Fabian și al vrăjitoarei Sidonia, scrie Observator, citând surse din anchetă.

George-Armando Marin, Laurențiu Marin, și Louis Justin Marin au fugit cu o mașină imediat după crimă. Ei au fost prinși la vechea cabană ,,Cuibul cu Dor”, la aproximativ 20 km distanță de hotelul unde a avut loc crima.

Chestorul Georgian Drăgan a declarat că, din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Surse din anchetă spun că scandalul a început în interiorul hotelului, în timpul petrecerii, când cei trei frați ar fi făcut remarci jignitoare la adresa soției victimei lor. Apoi, în curtea hotelului, cei trei l-au atacat pe Sorin Anghel și medicii au numărat 20 de răni de macetă pe corpul bărbatului, după ce a fost ucis.

,,Trebuie să se elucideze acest caz. Trebuie să se facă lumină în acest caz, pentru că copiii mei nu sunt vinovați. Vă rog, nu mai pot să intru în detalii, dar chiar am înțeles că acel individ mi-a agresat copiii și mi-a atacat copiii. Atât vă pot spune. Mi-a tăiat copiii acel individ. Nici nu știu măcar cine este. Nu am avut de-a face cu dânsul, nu-l cunoaștem. Nu știm absolut nimic. Ce ați văzut și dumneavoastră, asta vedem și noi. La știri am văzut. Să vedem care e problema. Ce și cum, chiar nu știu nici eu. Cu copiii n-am mai vorbit, n-am mai avut cum să iau legătura. Vreau să văd despre ce este vorba”, a declarat, pentru Antena 3 , Sidonia, mama suspecților.