Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO Uite ce spunea Dragnea despre voi la RTV când erați în stradă

Voi erați în stradă, el la televizor. Mințind și jignindu-vă cu un rictus sfidător în colțul gurii. „Modul de organizare, dimensiunea finanțării acestor proteste — astăzi am înțeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulți oameni aduși din teritoriu (...) — arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Asta nu e un miting spontan, adică nu e numai spontaneitate. Există în spate organizare. Sunt și oameni care pur și simplu vin pentru că așa cred, sunt supărați, e dreptul fiecăruia...", a declarat liderul PSD la România Tv.

„Modul de organizare, dimensiunea finanțării acestor proteste — astăzi am înțeles că au venit cu autocare, cu microbuze, cu trenuri foarte mulți oameni aduși din teritoriu (...) — arată o organizare profesionistă. Asta nu arată o organizare spontană. Asta nu e un miting spontan, adică nu e numai spontaneitate. Există în spate organizare. Sunt oameni care pur și simplu vin pentru că așa cred, sunt supărați, e dreptul fiecăruia...", a declarat liderul PSD la România Tv.

El a adăugat că este foarte greu de precizat cine e responsabil pentru o astfel de organizare, dar și-a exprimat convingerea că instituțiile statului care vor să acționeze în spiritul stabilității acestei țări vor obține informațiile respective.

"Ordonanța a fost doar un pretext, un pretext al celor care au incitat enorm de multă lume de bună credință să iasă în stradă, prin dezinformare. Astăzi s-au publicat, am înțeles, stenogramele ședinței de guvern în care a fost aprobată o ordonanță a Guvernului Cioloș care a conținut o sută și ceva de modificări ale Codului penal. Tot într-o zi. Am înțeles că motivată tot de urgența generată de acel interval de 45 de zile, după care o decizie a Curții Constituționale anulează practic un articol din Codul penal. De la alegerile prezidențiale încoace, miza a fost PSD. PSD să fie rupt, divizat, sfâșiat, eventual, pentru a nu avea șansa să explice românilor ce se poate face pentru ei bine", a mai declarat liderul PSD.

"Nu eu am fost în stradă să incit oamenii. La primul miting, domnul președinte Iohannis a fost în stradă. Nu știu ce alte instituții mai sunt implicate, în schimb am văzut și eu, ca și dvs, conducători de multinaționale — companii care sunt bine primite și vor fi bine primite în continuare—, dar mi s-a părut mai mult decât incorect ca președintele unei bănci străine, un cetățean străin, să protesteze împotriva Guvernului. Normal, poate e supărat pentru legea dării în plată sau pentru alte lucruri, pe care noi le-am făcut pentru români. (...) Cine va plăti? Toți vom plăti, toți românii vom plăti această perioadă, generată nu de această ordonanță. Și-a asumat ministrul Justiției o comunicare defectuoasă, atât înainte, cât și după aprobarea respectivei ordonanțe. Acesta a și fost motivul pentru care prim-ministrul a decis să retragă ordonanța, pentru a arăta că nu există interesul cuiva anume pentru asta. Dar, în același timp, acum, încet-încet se vede că nu aceasta a fost miza, a fost doar un pretext", a arătat el.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Replica lui Liviu Avram la minciunile lui Nicolicea. Oameni buni, nemernicii ăștia sunt din ce în ce mai agres…

2 ALERTĂ Codrin Ștefănescu anunță că PSD va modifica legile pentru ca magistrații care au „greșit” față de corup…

3 Cum arată calculele. O prezență mare la vot îngroapă PSD

4 EXPLOZIV! „Trimite-mi poze cu poarta fericirii, să-ți văd blănița!“ Scandal sexual cu un episcop şi o femeie …

5 Info. SCANDAL la Guvern! Dăncilă a cerut intimitate înainte de a vorbi cu președintele! A dat-o afară din biro…

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Gustări speciale pentru seara Oscarurilor