Violeta Alexandru: Îl invit pe Nicuşor Dan să începem discuţiile de detaliu pe marginea candidaturii

Violeta Alexandru: Îl invit pe Nicuşor Dan să începem discuţiile de detaliu pe marginea candidaturii

PNL Bucureşti susţine candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, anunţă preşedintele filialei, Violeta Alexandru, care îl invită pe acesta la discuţii de detaliu pe marginea candidaturii.

"PNL Bucureşti alege să îl susţină pe Nicuşor Dan. Pentru toţi cei care fac un joc destul de uşor de citit de destrămare a unei alianţe PNL USR PLUS la nivelul Bucureştiului, am un mesaj: alianţa la Bucureşti se va face. Prin urmare, îl invit pe Nicuşor Dan să începem discuţiile de detaliu pe marginea candidaturii sale la Primăria Generală susţinută de PNL", se arată într-o declaraţie a preşedintelui PNL Bucureşti postată pe pagina de Facebook a liberalilor.

Violeta Alexandru subliniază că cea mai sigură şansă ca Gabriela Firea şi PSD să fie opriţi 'să mai distrugă Capitala' este susţinerea lui Nicuşor Dan.

"Bucureştiul are nevoie, mai mult ca oricând, de certitudinea unei dezvoltări. Înainte să fie prea târziu. Avem responsabilitatea scoaterii acestui oraş din impasul în care se află. În momentul de faţă, cea mai sigură şansă să o oprim pe Gabriela Firea/PSD să continue să distrugă Bucureştiul, oraşul nostru pe care îl iubim, este să îl susţinem pe Nicuşor Dan. Ştiu că alianţa USR-PLUS nu a stabilit încă cine o să fie candidatul său. Nu mai avem timp, nu ajută prelungirea deciziilor", susţine ea.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat joi că a luat decizia de a-l propune pe Nicuşor Dan candidat la Primăria Capitalei susţinut de PNL. El a arătat că în zilele următoare va susţine această propunere în PNL Bucureşti, în Biroul Executiv şi în Biroul Politic Naţional al partidului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

3 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

4 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…

5 Ro a rămas țara P.C.R. / Fiul cel mare al rectorului Tudorel Toader, un dobitoc, este unicul candidat pentru un …