Vrancea: Cultură de cannabis, descoperită de poliţişti într-un imobil din Focşani; 11 persoane - audiate

O cultură de cannabis indoor a fost descoperită, joi, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, într-un apartament din Focşani, în urma unor percheziţii domiciliare care au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În cursul acestei zile (joi - n.red.), poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Focşani şi două în Bucureşti, activităţile fiind desfăşurate în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc. Acestea au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit, într-un imobil din Focşani, o cultură indoor de cannabis", a informat IPJ Vrancea.

Poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 38 de plante şi 70 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi mai multe bunuri care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma uneia dintre percheziţiile domiciliare efectuate în Bucureşti, a fost depistat un bărbat pe numele căruia autorităţile italiene au emis, în anul 2015, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

În urma percheziţiilor, 11 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea, pentru audieri.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a membrilor grupului infracţional şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…