Vrancea: Mai multe persoane suspecte în cazul omorului de la Slobozia Ciorăşti, identificate la Vama Nădlac

Vrancea: Mai multe persoane suspecte în cazul omorului de la Slobozia Ciorăşti, identificate la Vama Nădlac

Mai multe persoane care ar avea legătură cu uciderea omului de afaceri de la Slobozia Ciorăşti au fost identificate, luni, la Vama Nădlac, în timp ce intenţionau să părăsească ţara, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În continuarea cercetărilor privind cazul bărbatului găsit decedat într-un autoturism pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, au fost desfăşurate activităţi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi a Institutului Naţional de Criminalistică, ambele din cadrul Poliţiei Române. În urma activităţilor specifice desfăşurate, în cursul zilei de astăzi, 25 februarie, au fost identificate mai multe persoane, care intenţionau să părăsească teritoriul României prin Vama Nădlac", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, persoanele reţinute vor fi prezentate pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Un om de afaceri în vârstă de 61 de ani, patronul mai multor case de schimb valutar din Focşani, a fost găsit decedat într-un autoturism, vineri seara, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti. Bărbatul prezenta două plăgi prin împuşcare. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hai cu dezmembrarea! / O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

2 ULTIMA ORĂ Ucraina a doborât în două zile avioane multirol rusești în valoare de peste 130 de milioane de dolari

3 De citit! Foarte interesante amănunte de la vârful Rusiei!

4 VIDEO Un analist militar rus s-a scăpat la TV: Ucraina va câștiga răboiul. Intenționează să lupte până la ultimul om / Oricât de mult am urî să recunoa…

5 Demiteri și arestări la vârful Armatei Rusiei