Vrancea: Trei persoane dintr-o grupare specializată în trafic şi consum de droguri, reţinute şi două, sub control judiciar

Vrancea: Trei persoane dintr-o grupare specializată în trafic şi consum de droguri, reţinute şi două, sub control judiciar

Trei persoane au fost reţinute şi două au fost puse sub control judiciar, joi seara, în urma audierii mai multor membri ai unei grupări specializate în trafic şi consum de droguri, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Joi seara a fost luată măsura reţinerii a trei dintre persoanele auditate în cursul zilei şi cea a controlului judiciar pentru alte două persoane audiate în cazul grupării specializate în trafic şi consum de droguri", a precizat IPJ Vrancea.

Vineri, 11 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Vrancea pentru audieri, în urma a şapte percheziţii domiciliare efectuate pe raza judeţului Vrancea şi a municipiului Bucureşti, care au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri.

Potrivit IPJ Vrancea, în urma percheziţiilor, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, au descoperit într-un imobil din Focşani o cultură indoor de canabis şi au ridicat pentru cercetări 38 de plante şi 70 de grame de canabis, 5 grame de cocaină şi mai multe bunuri care ar fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor.

La acţiunea desfăşurată pe linie de trafic şi consum ilicit de droguri au fost angrenaţi şi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 VIDEO Pentagonul mută un arsenal ultramodern în Europa / Replica SUA la manevrele ruşilor din Marea Neagră

5 Elena Băsescu, într-o ținută de „doar” 6500 de euro. Bine, a coborât dintr-un X6 care sare de 100.000!