Zi neagră în sportul românesc. A murit fotbalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani

Zi neagră în sportul românesc. A murit fotbalistul Alexandru Vagner, la doar 33 de ani

Alexandru Vagner a decedat vineri dimineață, după ce suferise un infarct în urmă cu 10 zile și era internat în stare gravă la Spitalului Județean din Brașov. Fotbalistului i s-a făcut rău chiar pe teren, la un antrenament susținut alături de echipa Inter Cristian, din Liga a 4-a Brașov.

Alexandru Vagner e evoluat și în tricoul Petrolului Ploiești. Foto FC Petrolul

M-au sunat în această dimineață de la spital că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora lui Alex Vagner, conform ProSport.

Fostul fotbalist a acuzat în ultimele luni o stare de oboseală accentuată din cauza nopților nedormite în care juca poker online și apela la energizante. La antrenamentul de marți, 20 septembrie al echipei Inter Cristian, Vagner a participat doar la simplu exercițiu 5 contra 2, după care s-a retras de pe teren. În drum spre vestiare s-a prăbușit!

Alexandru Vagner a jucat și pentru Concordia Chiajna. Foto Sportpictures.eu

Alexandru Vagner a jucat și pentru Concordia Chiajna. Foto Sportpictures.eu

La fața locului s-a prezentat imediat un paramedic de la SMURD, care locuiește chiar lângă stadion, după care la arenă a sosit și Ambulanța. După aproape o oră de manevre repetate, Vagner a fost stabilizat și transportat de urgență la spital. De atunci starea sa era critică.

Lăsase fotbalul pentru poker, dar voia să revină

În 2018, Alexandru Vagner renunța la cariera de fotbalist profesionist și s-a dedicat pokerului. Vagner avea peste 100 de meciuri în Liga 1, jucate la Gloria Bistriţa, FCM Târgu Mureş, FC Braşov şi Concordia Chiajna. El a mai trecut și pe la Petrolul.

Ultima echipă la care a jucat Vagner este SR Brașov, echipă cu care a promovat în Liga 3. ”Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal”, explica, în 2018, Vagner, pentru Monitorul Expres, decizia de a renunţa la cariera de fotbalist, însă anul acesta se gândea să revibă în fotbal și se antrena cu Inter Brașov.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria