Locuințe pentru toate buzunarele, case de vacanță în time-share, soluții antiseismice și discounturi la târgul Project Expo

Tendința generală a pieței imobiliare este de creștere a prețurilor locuințelor cu aproximativ 3-5% față de anul trecut, dar în cadrul primului târg imobiliar al anului 2015 expozanții vin cu oferte mai multe și cu prețuri semnificativ mai mici decât în 2014, a declarat, vineri, Adina Patilea, brand manager al Târgului Imobiliar Project Expo, la deschiderea evenimentului.

Târgul Imobiliar Project Expo, care se desfășoară la Sala Palatului, în perioada 20 — 22 martie, aduce în atenția bucureștenilor atât apartamente noi și vechi în Capitală, cât și case de vacanță sau locuințe individuale în imediata apropiere a metropolei.

Printre ofertele care se pot contracta în cadrul târgului se numără garsoniere în Popești Leordeni la un preț de 19.125 euro și apartamente cu două camere la 26.000 euro. Tot în zona de sud a Bucureștiului, se pot găsi apartamente cu trei camere care au prețuri care pleacă de 45.500 euro, iar în cazul caselor, prețul minim este de 64.000 euro.

Cea mai ieftină garsonieră din cadrul târgului este în zona Fundeni, oferită spre vânzare la un preț de 17.600 de euro.

Una dintre cele mai interesante dezvoltări imobiliare este în zona Parcul Tineretului, unde un grup, condus de un investitor din țările baltice, va finaliza a doua parte a proiectului până la jumătatea anului 2015.

Tot în categoria de prețuri promoționale se află și oferta unui dezvoltator care are, în Corbeanca, apartamente în vilă la prețuri de 39.000 euro, față de peste 60.000 euro, prețul afișat inițial de dezvoltator. La acest preț există, însă, un număr limitat de apartamente disponibile.

Pentru cei care vor să își petreacă vacanța în propria vilă la Bran, un dezvoltator vine cu propunerea de achiziționa case de vacanță în time-share, cu prețuri pornind de la 2.500 euro. Time-share este o metodă de a cumpăra cazarea pentru vacanță care conferă turiștilor dreptul de a ocupa un apartament, o vilă sau orice alt tip de locuință, pe perioada uneia sau mai multor săptămâni pe an. Proprietatea în time-sharing poate fi vândută mai departe (ca și proprietatea clasică), ipotecată, închiriată.

,,30.000 euro costă și construcția unei case cu două camere și garaj, care, conform garanției dezvoltatorului, este antiseismică, fiind ridicată pe structură metalică ușoară. Este gata în trei luni, cu tot cu finisaje, și, mai mult de atât, nu face igrasie. La această ediție avem locuințe în toate zonele Bucureștiului, pentru toate buzunarele, majoritatea, însă, pentru cei care vor să cumpere prin Prima Casă', a spus Adina Patilea.

Programul pentru vizitatori este cuprins între orele 10,00 — 18,00 vineri și sâmbătă, iar duminica 10,00-16,00. Intrarea este liberă. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză