Loteria bonurilor fiscale emise în noiembrie are loc în data de 20 decembrie

Loteria bonurilor fiscale emise în noiembrie are loc în data de 20 decembrie

Ministerul Finanțelor Publice organizează duminică, 20 decembrie, o nouă extragere a bonurilor fiscale emise în perioada 1 - 30 noiembrie 2015, cu același fond de premiere de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arată într-un comunicat al MFP transmis, joi, AGERPRES.

'Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 17,00. Extragerea este publică și va putea fi transmisă, în direct, de către toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Române', se menționează în comunicat.

Extragerea va avea două etape: prima în care va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare și a doua în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Aceasta va fi prima etapă a selecției câștigătorilor, iar a doua etapă se va organiza la o dată ulterioară extragerii dacă numărul cererilor de revendicare trece de o sută.

'Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al C.N. 'Loteria Română' pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date', se mai arată în comunicat.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria