O nouă conducere executivă la SIF Banat-Crișana

O nouă conducere executivă la SIF Banat-Crișana

Autoritatea de Supraveghere Financiară a avizat modificarea componenței conducerii SIF Banat-Crișana (SIF1), prin numirea lui Drăgoi Bogdan-Alexandru în funcția de director general și a lui Avrămoiu Octavian în funcția de director general adjunct, informează societatea de investiții financiare printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

'Avizul ASF este în conformitate cu Hotărârea nr. 3/14.07.2015 a Consiliului de Administrație al SIF Banat-Crișana, prin care a fost votată noua conducere a societății.', se menționează în comunicat.

De asemenea, din componența conducerii SIF Banat-Crișana mai fac parte Grigore Aurelia Gabriela, director general adjunct Operațiuni, și Sferdian Teodora, director general adjunct Dezvoltare.

Bogdan Drăgoi și Octavian Avrămoiu sunt și membrii ai Consiliului de Administrație al SIF1, fiind aleși de Adunarea Generală a Acționarilor și avizați de către ASF.

Bogdan Drăgoi a fost ministru de Finanțe în 2012, după ce anterior ocupase poziția de secretar de stat în cadrul aceluiași minister.

Octavian Avrămoiu a fost director de cabinet în timpul mandatului lui Bogdan Drăgoi, fiind membru al Baroului București și lichidator judiciar. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro