Andrew Getty, nepotul fostului magnat petrolier, găsit mort în casa lui din Los Angeles

Andrew Getty, 47 de ani, nepot al fostului magnat petrolier american Jean Paul Getty, a fost găsit mort, marți, în casa lui din Los Angeles (SUA), a confirmat familia într-un comunicat, citat de EFE. Deși ancheta este în curs, indiciile par să conducă spre varianta unui accident, a explicat un purtător de cuvânt al medicilor legiști din Los Angeles. Getty a fost găsit gol de la brâu în jos, în cadă, cu semne care arată că ar fi suferit un traumatism, conform unor surse din cadrul poliției, citată de ziarul 'Los Angeles Times'.

Andrew Getty era nepotul magnatului petrolier Jean Paul Getty și unul dintre cei patru copii ai lui Ann și Gordon Getty. În urmă cu două săptămâni el ceruse un ordin de restricție împotriva unei femei, potrivit documentelor judiciare la care a avut acces 'Los Angeles Times'.

Moartea subită a lui Andrew Getty este o nouă tragedie pentru această familie bogată: al cincilea copil al lui Jean Paul Getty a murit de o tumoare cerebrală la 12 ani iar unul din frații lui s-a sinucis în 1973. În același an, Jean Paul Getty III, unul din verii lui Getty, a fost răpit și ținut ostatic timp de cinci luni până când familia lui a plătit o răscumpărare de 2,7 milioane de dolari.

Jean Paul Getty, un industriaș care a înființat compania Getty Oil Co , era considerat în 1957 cel mai bogat american în viață, titlu primit din partea revistei Fortune. Getty a fost un colecționar împătimit de artă și este cunoscut în Los Angeles pentru muzeul care îi poartă numele. A murit în 1976 la 82 de ani. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

2 Previziunile IHME(University of Washington) pentru România: 13 aprilie, vârful epidemiei, 8 mai, prima zi fără…

3 Aceasta este o morgă din New York. Morții de Covid-19 vor fi îngropați temporar în parcuri. Medic: Va fi mai r…

4 VIDEO Imagini inedite cu Boris Johnson publicate de Rareș Bogdan

5 ALERTĂ / Document / PSD dă atacul la o instituție-cheie din stat! Șerban Nicolae și Daniel Zamfir vor să-l scoată …

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Nici nu știam că există sportul ăsta!