Andrew Getty, nepotul fostului magnat petrolier, găsit mort în casa lui din Los Angeles

Andrew Getty, nepotul fostului magnat petrolier, găsit mort în casa lui din Los Angeles

Andrew Getty, 47 de ani, nepot al fostului magnat petrolier american Jean Paul Getty, a fost găsit mort, marți, în casa lui din Los Angeles (SUA), a confirmat familia într-un comunicat, citat de EFE. Deși ancheta este în curs, indiciile par să conducă spre varianta unui accident, a explicat un purtător de cuvânt al medicilor legiști din Los Angeles. Getty a fost găsit gol de la brâu în jos, în cadă, cu semne care arată că ar fi suferit un traumatism, conform unor surse din cadrul poliției, citată de ziarul 'Los Angeles Times'.

Andrew Getty era nepotul magnatului petrolier Jean Paul Getty și unul dintre cei patru copii ai lui Ann și Gordon Getty. În urmă cu două săptămâni el ceruse un ordin de restricție împotriva unei femei, potrivit documentelor judiciare la care a avut acces 'Los Angeles Times'.

Moartea subită a lui Andrew Getty este o nouă tragedie pentru această familie bogată: al cincilea copil al lui Jean Paul Getty a murit de o tumoare cerebrală la 12 ani iar unul din frații lui s-a sinucis în 1973. În același an, Jean Paul Getty III, unul din verii lui Getty, a fost răpit și ținut ostatic timp de cinci luni până când familia lui a plătit o răscumpărare de 2,7 milioane de dolari.

Jean Paul Getty, un industriaș care a înființat compania Getty Oil Co , era considerat în 1957 cel mai bogat american în viață, titlu primit din partea revistei Fortune. Getty a fost un colecționar împătimit de artă și este cunoscut în Los Angeles pentru muzeul care îi poartă numele. A murit în 1976 la 82 de ani. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...