Cel puţin şase morţi după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni, la Glasgow

Cel puţin şase morţi după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni, la Glasgow

Un camion de salubrizare a intrat în plin într-un grup de pietoni, în centrul oraşului britanic Glasgow, omorând cel puţin şase persoane, relatează Sky News.

Cel puţin şase morţi după ce un camion a intrat într-un grup de pietoni, la Glasgow (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

UPDATE 20:45 Incidentul produs la Glasgow, soldat cu şase morţi, a fost un accident - autorităţi

Incidentul produs luni în oraşul britanic Glasgow - unde un camion a lovit un grup de pietoni, omorând şase - este un accident, anunţă autorităţile scoţiene, citate de AFP.

"Din nefericire, şase persoane au murit într-un grav accident produs în Piaţa George din Glasgow", a comunicat Poliţia scoţiană. Alte cel puţin şapte persoane sunt în stare gravă.

Anchetatorii au exclus posibilitatea unui act deliberat.

Incidentul a avut loc luni după-amiază în faţa Hotelului Millennium, în zona Queen, situată în centrul capitalei Scoţiei. Şoferul unui camion de salubrizare a leşinat din cauza unei crize cardiace, iar vehiculul a intrat într-un grup de pietoni, într-o zonă comercială devenită foarte aglomerată în contextul apropierii Crăciunului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale