''El Chapo'' i-a dat un interviu în secret lui Sean Penn înainte de a fi capturat; guvernul știa

''El Chapo'' i-a dat un interviu în secret lui Sean Penn înainte de a fi capturat; guvernul știa

Actorul american Sean Penn s-a întâlnit în secret cu baronul mexican al drogurilor ''El Chapo'' înainte ca narcotraficantul să fie arestat, pentru a realiza un interviu care a apărut sâmbătă în revista Rolling Stone, și guvernul Mexicului știa despre întâlnirea celor doi, relatează AFP. Articolul a fost publicat la o zi după anunțul privind capturarea lui 'El Chapo' Guzman în apropiere de Los Mochis, localitate de coastă situată în statul Sinaloa, în nord-vestul Mexicului, de unde este originar.

Guzman a fost arestat ca urmare a unei operațiuni a forțelor armate mexicane, după șase luni de la evadarea lui spectaculoasă dintr-o închisoare de maximă securitate.

Sean Penn a declarat că s-a dus în octombrie 2015 în pădurea mexicană pentru ''a avea o întâlnire de șapte ore'' cu celebrul traficant, urmată de interviuri prin telefon și înregistrări video.

Guvernul mexican știa că actorul mexican și ''El Chapo'' s-au întâlnit anul trecut, în timp ce traficantul era dat în urmărire, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă a guvernului federal.

Întâlnirea din octombrie 2015 dintre Penn și Guzman face parte din elementele de anchetă care au permis să se ajungă la arestarea, vineri, a celui mai căutat narcotraficant din lume, a precizat sursa, care a ținut să-și păstreze anonimatul.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 Așa o fi?

3 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

4 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

5 VIDEO De văzut!