''El Chapo'' i-a dat un interviu în secret lui Sean Penn înainte de a fi capturat; guvernul știa

Actorul american Sean Penn s-a întâlnit în secret cu baronul mexican al drogurilor ''El Chapo'' înainte ca narcotraficantul să fie arestat, pentru a realiza un interviu care a apărut sâmbătă în revista Rolling Stone, și guvernul Mexicului știa despre întâlnirea celor doi, relatează AFP. Articolul a fost publicat la o zi după anunțul privind capturarea lui 'El Chapo' Guzman în apropiere de Los Mochis, localitate de coastă situată în statul Sinaloa, în nord-vestul Mexicului, de unde este originar.

Guzman a fost arestat ca urmare a unei operațiuni a forțelor armate mexicane, după șase luni de la evadarea lui spectaculoasă dintr-o închisoare de maximă securitate.

Sean Penn a declarat că s-a dus în octombrie 2015 în pădurea mexicană pentru ''a avea o întâlnire de șapte ore'' cu celebrul traficant, urmată de interviuri prin telefon și înregistrări video.

Guvernul mexican știa că actorul mexican și ''El Chapo'' s-au întâlnit anul trecut, în timp ce traficantul era dat în urmărire, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă a guvernului federal.

Întâlnirea din octombrie 2015 dintre Penn și Guzman face parte din elementele de anchetă care au permis să se ajungă la arestarea, vineri, a celui mai căutat narcotraficant din lume, a precizat sursa, care a ținut să-și păstreze anonimatul.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

3 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

4 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

5 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

recomandări

Te ia DNA: Damian Dan

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta