FOTO VIDEO Noi fotografii din copilăria lui Kim Jong-un, pregătindu-se să devină liderul Coreei de Nord

FOTO VIDEO Noi fotografii din copilăria lui Kim Jong-un, pregătindu-se să devină liderul Coreei de Nord

Aceleaşi imagini au fost transmise şi de postul naţional de televiziune KCTV, controlat de puterea de la Phenian. Liderul Kim Jong-un (31 de ani) este prezentat într-o postură care nu a mai fost accesibilă până acum lumii întregi, notează cotidianul britanic „The Telegraph”.

El a fost fotografiat fiind copil, îmbrăcat în uniformă, salutând milităreşte, şi ca preadolescent, în timp ce exersa să piloteze un aeroplan. Kim Jong-un păstrează în toate fotografiile aceeaşi constituţie corpolentă.

Până în prezent, puţine alte fotografii au mai fost publicate cu liderul nord-coreean pe vremea când era doar un copil. Una dintre ele este aceea alături de mama lui, Ko Yong-hui, în timp ce băiatul părea să exerseze scrisul.

O altă fotografie rară a fost făcută în timpul studenţiei sale în Elveţia, el fiind împreună cu colegii lui într-o excursie în capitala ţării europene. Kim şi-a ascuns identitatea în timpul studiilor sale, fiind înscris cu numele Pak Un.

Autorităţilor elveţiene le-a fost transmis în momentul înscrierii, în 1998, că Pak Un este fiul unuia dintre diplomaţii de la ambasada Coreei de Nord.

Foştii lui colegi au dezvăluit jurnaliştilor că tânărul Kim Jong-un nu părea „deloc interesat de politică”, în schimb fiind „obsedat” de baschet.

Ceremonia în onoarea forţelor aeriene nord-coreene

Kim Jong-un în ipostaza de copil, îmbrăcat în uniformă, salutând milităreşte. FOTO KCTV

Imagini din aceeasi galerie

Distribuie imaginea

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...