François Hollande, părăsit şi de amantă

François Hollande, părăsit şi de amantă

Publicaţia franceză scrie că Gayet a fost cea care a dorit să rupă această relaţie ţinută secretă vreme de peste doi ani.

În ianuarie, François Hollande, care pe atunci avea o relaţie cu jurnalista Valérie Trierweiler, a fost surprins ieşind dintr-un imobil unde se întâlnea de obicei cu actriţa Julie Gayet. A urmat o perioadă tulbure, marcată de ezitări şi de spitalizarea celei care era partenera de viaţă oficială a şefului statului francez, Valérie Trierweiler.

Pe 25 ianuarie, despărţirea lor a fost confirmată oficial de preşedintele Franţei, în contextul dezvăluirilor despre relaţia pe care el ar fi avut-o cu actriţa Julie Gayet.

Actriţă discretă, Julie Gayet, a jucat în ultimii 20 de ani în peste 70 de filme, de la comedii romantice la thrillere şi chiar drame, interpretând întotdeauna roluri secundare. Anul acesta a fost nominalizată la premiile César, pentru rolul din filmul "Quai d'Orsay". A fost căsătorită cu cineastul argentinian Santiago Amigorena, în perioada 2003 - 2006, cuplul având doi copii.

După ce a anunţat, pe 25 ianuarie, "sfârşitul vieţii sale comune" cu Valérie Trierweiler, cu care a avut o relaţie din anul 2007, preşedintele francez François Hollande a apărut mereu singur în public, iar natura relaţiei sale cu Julie Gayet nu a fost niciodată confirmată oficial.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…